Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

9 Ιουνίου 2022 12:52
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 09 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Ελαίας Γη", που βρίσκεται στην Κηφισιά.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Η Ελληνική γη και τα προϊόντα της εµπνέουν και σµιλεύουν τη φιλοσοφία του μαγαζιού. Στη διάθεσή σας έχετε να απολαύσετε 2 επιλεγμένα μενού µε conecept γευσιγνωσίας, αλλά και επιλογές από τον κατάλογο, µε αγνά εποχιακά υλικά ζωντανεύοντας μνήμες – εικόνες και στιγμές από το Ελληνικό τραπέζι, µε θέα όλη την Αθήνα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Κηφισιάς.

Bar

Αν σήμερα έχεις όρεξη για κρασάκι τότε, το "Caravin wine bar" στο θησείο θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Καραβάνι και κρασί, οίνος και ταξίδι. Τρεις γυναίκες, παθιασμένες με το κρασί και τα ταξίδια , έδωσαν στο κοινό τους όραμα μορφή. Caravan και wine και εγένετο Caravin!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα wine bar για τους μετρ του είδους.

Σινεμά

Πέμπτη σήμερα και κάνουν πρεμιέρα πολλές ταινίες στα σινεμά. Εμείς σου προτείνουμε να δεις το τελευταίο μέρος της ταινίας Jurassic World, την ταινία "Jurassic World: Κυριαρχία".

Υπόθεση:

Αυτό το καλοκαίρι, θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά. Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Δείτε το trailer

Δες εδώ που παίζεται η ταινία.

Συναυλία

Αν σου αρέσουν οι συναυλίες, τότε σίγουρα λατρεύεις το καλοκαίρι, καθώς είναι η εποχή που διοργανώνονται οι περισσότερες συναυλίες.

Για σήμερα σου προτείνουμε την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Κατράκειο Θέατρο.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Γεύση

Αν σήμερα σε έχει καταλάβει μία ακατανίκητη επιθυμία για γλυκό, τότε το Athensmagazine.gr, σου έχει την καλύτερη πρόταση.

Έχει ακουστά το γλυκό του Δούναβη, γνωστό και ως καμινάδα; Το ζυμαράκι που μπορείς να συνδυάσεις είτε με ζάχαρη και κανέλα, είτε με σοκολάτες... μπορείς να προσθέσεις και παγωτό.

Σου προτείνουμε το Hans & Gretel στο Μοναστηράκι.

Δραστηριότητα

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα και να γυμνάσεις το σώμα σου και την ψυχή σου, τότε σου προτείνουμε να κλείσεις την θέση σου, σε μία από τις δραστηριότητες που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εμείς σου προτείνουμε για σήμερα να κλείσεις την θέση σου είτε στο pilates mat, είτε στη Yoga. Με την ευκαιρία δες εδώ ποιες άλλες δραστηριότητες οργανώνονται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share