Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα μυστικά της Μπαρμπαρίγου στο πιάτο σου - Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείς τις μοναδικές συνταγές της

Αξίζει!

7 Ιουνίου 2022 09:54
Τα μυστικά της Μπαρμπαρίγου στο πιάτο σου - Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείς τις μοναδικές συνταγές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, είναι μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες Ελληνίδες chef, είναι πρέσβειρα της Ελληνικής κουζίνας, τηλεοπτική παρουσιάστρια καθώς και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

Τα μυστικά της διάσημης chef ακολουθούν πολλοί στην μαγειρική τους, για να απογειώσουν τα πιάτα τους. Αν όμως θέλεις αυτά τα μυστικά στο πιάτο σου, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το διεθνούς φήμης εστιατόριο της Μπαρμπαρίγου, «Παπαδάκης».

Το εστιατόριο «Παπαδάκης» βρίσκεται στην οδό Φωκυλίδου 15, στο Κολωνάκι και προσφέρει gourme γεύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες.

"Πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα αξίζει τη δική της υψηλή θέση στη γαστρονομία του κόσμου. Η Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα από το σουβλάκι και τις ταβέρνες. Η κουζίνα μας είναι τόσο αγνή και εκλεπτυσμένη όσο το πνεύμα μας, όπως συμβαίνει και με τη φιλοσοφία ή το θέατρο μας. Είμαι αποφασισμένη να μοιράσω τη δική μου αγάπη και γνώση για την ελληνική κουζίνα σε όλη τη γη. Το σύνθημά μου, όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, ήταν ότι δεν υπάρχουν ΜΥΣΤΙΚΑ στο μαγείρεμα. Τουλάχιστον δεν υπάρχουν μαζί μου, " λέει η ίδια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η ιστορία του "Παπαδάκη"

Όλα ξεκίνησαν στο πιο όμορφο λιμανάκι της Πάρου, τη Νάουσα. Το εστιατόριο «Παπαδάκης», με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σύζυγό της Μανώλη Μανωλάκη στο τιμόνι, γεννήθηκε το 1990. 26 χρόνια μετά από την ημέρα που ο πατέρας της, Γιάννης και η μητέρα της Κωνστάντζα, δημιούργησαν τον «Παπαδάκη» για πρώτη φορά. Ο στόχος της ήταν να φέρει στο εστιατόριο της επισκέπτες από όλον τον πλανήτη, προσφέροντας τους μοναδική ποιότητα, αγνά, ντόπια, φρέσκα υλικά της Πάρου, εξαιρετικό σέρβις και φιλοξενία Παριανή που θα τους έμενε αξέχαστη. Και το πέτυχε! Με τον ενθουσιασμό, τη δουλειά και το ταλέντο της, έκανε τον «Παπαδάκη» το πιο φημισμένο εστιατόριο των Κυκλάδων.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share