Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

2 + 1: Τα καλύτερα εστιατόρια της Γλυφάδας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

26 Νοεμβρίου 2023 10:03
2 + 1: Τα καλύτερα εστιατόρια της Γλυφάδας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν δεν μένεις στην Γλυφάδα, τότε έχεις 3 πολύ καλούς λόγους να μπεις στο αμάξι σου και να κατευθυνθείς προς τα εκεί! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το καλό φαγητό.

Στη Γλυφάδα θα βρεις τρία από τα πιο ωραία εστιατόρια της πόλης, τα οποία αξίζει και με το παραπάνω να τα επισκεφτείς.

Το Athensmagazine.gr σου παρουσιάζει παρακάτω τα εστιατόρια της Γλυφάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για cocktails.

Wynwood - Eat Sip & Gather the Miami Style

Φοίβης 15, Γλυφάδα

Το Wynwood στην Γλυφάδα σε ταξιδεύει στο μακρινό Μαϊάμι. Διακόσμηση που θυμίζει παραλία και ένα ξύλινο σε στυλ ναυαγοσωστικό σπιτάκι, μέσα στο οποίο βρίσκεται ο DJ.

Το μενού έχει αμέτρητες επιλογές, ενώ υπάρχουν και κάποια πιάτα για χορτοφάγους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wynwood (@wynwoodgr)

El Catrin

Φοίβης 15, Γλυφάδα

Δίπλα στο Wynwood θα βρεις και το El Catrin, ένα από τα πιο ωραία μεξικάνικα της πόλης.

Στο εστιατόριο που σε ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Μεξικό, μπορείς να δοκιμάσεις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, ενώ τα churros είναι το γλυκό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις πριν φύγεις.

Ενώ το concept του εστιατορίου σχετίζεται με την La Calavera Catrina, μια χάραξη σε ψευδάργυρο (1910-1913) από τον διάσημο μεξικανό τυπογράφο, εικονογράφο και λιθογράφος José Guadalupe Posada. Η εικόνα απεικονίζει έναν θηλυκό σκελετό ντυμένο μόνο με ένα καπέλο.

Vittoria Gati

Πλ. Νυμφών 1, Γλυφάδα

Το Vittoria Gati, το μαγαζί του Γιώργου Παπακώστα που έχει μακρά και μεγάλη ιστορία στον χώρο της εστίασης, είναι πραγματικά ένας λόγος για να επισκεφτεί κανείς την Γλυφάδα.

To μενού που επιμελείται ο ίδιος κι εκτελεί ο Νίκος Κωστόπουλος με την δημιουργική ομάδα της κουζίνας είναι εποχιακό και θα αλλάζει κάθε τρεις μήνες, ενώ οι περισσότερες από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται εδώ έρχονται από την Ιταλία κι από μικρούς επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share