Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

3 beach bar στην Αττική που ξέρουν τι θα πει αισθητική και πολυτέλεια

Θα σας μαγέψουν!

6 Ιουνίου 2022 07:52
3 beach bar στην Αττική που ξέρουν τι θα πει αισθητική και πολυτέλεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιτέλους καλοκαιράκι πλησιάζεις! Μπάνια, cocktails, παρέες και ατελείωτα γέλια συνθέτουν ένα ιδανικό καλοκαίρι. Ωστόσο, επειδή είναι λίγο δύσκολο να λείπουμε εκτός Αθηνών όλο το καλοκαίρι, το Athensmagazine.gr σας προτείνει μερικά από τα πιο ειδυλλιακά beach bar της Αττικής, που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε νησί.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5 + 1 πλαζ στην Αττική για ατελείωτες βουτιές.

Nakal state of mind

Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη

Το NAKAL state of mind είναι ένα πολυτελές μπαρ εστιατόριο σε μια απίθανη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα στο Πόρτο Ράφτη. Με αισθητική που σε γαληνεύει και boho στοιχεία θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε εξωτικό νησί.

Αποτελείται από τρεις κύριους χώρους. Την αμμουδερή παραλία με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες, τα κρεβάτια και τα πουφ ανάμεσα σε φοίνικες και αλμυρίκια, το χώρο της πισίνας σε σχήμα βότσαλου και το χώρο του εστιατορίου και του μπαρ. Όποιο σημείο και να επιλέξεις μπορείς να γευτείς τα πιάτα από το μενού μας και να δροσιστείς με τους αναζωογονητικούς χυμούς ή τα κοκτέιλ μας.

Δευτέρα - Παρασκευή

  • Ξαπλώστρες 2 ατόμων 30€ ανά σετ
  • Καμπάνα, Bed 4 ατόμων 40€ ανά σετ

Σάββατο - Κυριακή

  • Ξαπλώστρες 2 ατόμων 40€ έως 50€ ανά σετ
  • Καμπάνα, Bed 4 ατόμων 60€ ανά σετ

Privilege Beach House

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Το beach bar με την boho διακόσμηση και τα δεκάδες φυτά στον χώρο σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα νησί.

Άνετες ξαπλώστρες, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, άνεση, με ασφάλεια για όλους, ειδικές παροχές και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα εξασφαλίζουν αξέχαστες στιγμές στην παραλία.

Balux

Asteria Glyfadas Complex, Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

Μιας μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής χώρος, σχεδιασμένος για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, το The House Project- Balux Cafe είναι ο ιδανικός προορισμός για τις εξορμήσεις στην Νότια Αθήνα, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε μακριά από την πρωτεύουσα.

Με στόχο να θυμίζει ένα ευρύχωρο σπίτι μπροστά στη θάλασσα, δεν διαθέτει τοίχους, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να απολαύσετε ανεμπόδιστα τη θέα. Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό στήσιμο ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share