Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 + 1 μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια για να απολαύσεις το cocktail σου

Αξίζει να τα επισκεφτείς!

30 Ιουλίου 2023 07:53
3 + 1 μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια για να απολαύσεις το cocktail σου
Από Αγάπη Μυργιώτη

Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που τα cocktails έχουν την τιμητική τους. Στην Αθήνα υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να απολαύσεις το cocktail σου και δεν χρειάζεται να πας μέχρι την παραλιακή... Η Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να μην έχει θάλασσα αλλά έχει πολλά όμορφα μαγαζιά για να απολαύσεις το cocktail σου και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ταξίδι.

Το Athensmagazine.gr έκανε την έρευνα του και εντόπισε 4 μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια ιδανικά για να απολαύσεις το cocktail σου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4+1 μαγαζιά για να φας "μαμαδίστικο" φαγητό στην Αθήνα.

Kūnkha

Λεωφ. Δεκελείας 78

Το Kūnkha στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μία όαση μέσα στην Αθήνα... εκεί που βλέπεις αυτοκίνητα να κινούνται πάνω κάτω... ξαφνικά αντικρίζεις ένα σημείο που σου θυμίζει διακοπές. Η boho διακόσμηση και τα πολλά πράσινα φυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε νησί ή σε ένα ωραίο beach bar.

Εκπληκτικές γεύσεις σε cocktails, πεντανόστιμα φαγητά και ευγενική εξυπηρέτηση συνθέτουν το τρίπτυχο ενός ευχάριστου μέρους.

Σε συνδυασμό με την διακόσμηση και τη μουσική το Kūnkha απογειώνεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KŪNKHA (@kunkhabar)

Agavita Cantina Mexicana

Λεωφ. Δεκελείας 86

Τα τελευταία χρόνια η μεξικάνικη κουλτούρα έχει κάνει δυναμικά την είσοδό της στην Ελλάδα μέσα από τα μεξικάνικα εστιατόρια και bar.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συναντήσεις ένα από τα πιο ωραία μεξικάνικα της χώρας. Η διακόσμηση και η μουσική σε ταξιδεύει στο Μεξικό και τα φαγητά είναι πεντανόστιμα.

Όμως στο Agavita εκτός από φαγητό μπορείς να απολαύσεις και γευστικότατα cocktails.

Η μουσική, η ατμόσφαιρα και τα cocktails θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα.

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120

Το Baratin ξεχώρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Είναι στέκι για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα χώρο ατμοσφαιρικό φτιαγμένο για όλες τις ώρες της μέρας. Τα καλοκαίρια ο κόσμος συγκεντρώνεται στον εξωτερικό χώρο στον πεζόδρομο. Εκεί που τα γέλια ενώνονται και ο ήχος από τα τσουγκρίσματα ακούγεται... εκεί ξεκινάει η διασκέδαση.

Στο Baratin θα βρεις πολύ νόστιμα φαγητό αλλά και μερικά από τα πιο γευστικά cocktails.

Libertine drinkery

Λεωφ. Δεκελείας 114

Το Libertine είναι μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με διακόσμηση που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν star του παλιού κινηματογράφου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα.

Το πεντανόστιμο και πρωτότυπο φαγητό του σε πάει ταξίδι από τη Νέα Ορλεάνη ως τον Παναμά και τα γευστικά cocktail του θα γίνουν τα νέα σου αγαπημένα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share