Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

4+1 ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για τα πιο νόστιμα τσουρέκια και πασχαλινά αυγά

Είναι εντυπωσιακά και πεντανόστιμα!

22 Απριλίου 2022 08:05
4+1 ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για τα πιο νόστιμα τσουρέκια και πασχαλινά αυγά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νονέ και Νονά ετοιμάσου για το πασχαλινό δώρο. Παραδοσιακά κάθε Πάσχα ο νονός και η νονά είθισται να κάνουν δώρο στο βαφτιστήρι τους μαζί με τη λαμπάδα και κάποια εδέσματα... το λατρεμένο πασχαλινό αυγό και ένα τσουρέκι.

Η Αθήνα έχει μερικά ζαχαροπλαστεία "θησαυρούς", στα οποία θα βρεις τα πιο πρωτότυπα σχέδια σε πασχαλινά αυγά και τα πιο νόστιμα τσουρέκια. Παράλληλα, αυτές είναι οι 3 καλύτερες τυρόπιτες της Αθήνας.

Το Athensmagazine.gr έκανε την έρευνα του και εντόπισε 5 από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία για να αγοράσεις για το βαφτιστήρι σου τα πιο ωραίο πασχαλινό αυγό και το πιο νόστιμο τσουρέκι.

Τσίρου Ζαχαροπλαστεία

Η Εταιρία "ΤΣΙΡΟΥ" από το 1956 δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Από την ίδρυση της εταιρία κινείται πάνω σε τρεις βασικούς άξονες: Ποιότητα, Ποικιλία και Άψογη Εξυπηρέτηση.

Στα ζαχαροπλαστεία Τσίρου θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια σε σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Αγαπημένοι ήρωες και εντυπωσιακά σχέδια "ζωντανεύουν" μέσα από τα πεντανόστιμα σοκολατένια αυγά.

Zαχαροπλαστείο Lateau

Πανόρμου 101, Αθήνα

Το ζαχαροπλαστείο Lateau είναι ένα από τα ιστορικότερα και πιο δημοφιλή ζαχαροπλαστεία των Αθηνών. Μέσα στην πολύχρονη διαδρομή του έχει καταφέρει να καταστήσει το όνομα του συνώνυμο με την γευστική απόλαυση, την νοστιμιά, την φρεσκάδα, τις ασυναγώνιστες συνταγές και τα γλύκα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς στην Αθήνα.

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο θα βρεις τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά αυγά.

Και τα πιο νόστιμα τσουρέκια.

Dolce Casa Pastry Shop

Αγίας Σοφίας 79, Νέα Σμύρνη

Οι μυρωδιές του εργαστηρίου άρχισαν να κατακλύζουν την οδό Αγίας Σοφίας όπου βρίσκεται το εργαστήριο και οι γείτονες ζητούσαν επίμονα να αγοράσουν τις λιχουδιές του. Ο πάγκος σιγά σιγά γέμιζε με ολοένα και περισσότερα καλούδια.

Εκεί θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα σχέδια σε πασχαλινά αυγά, σχέδια που δεν πάει καν ο νους σας και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Όσο για τα τσουρέκια... μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει για το πόσο νόστιμα είναι.

Pavlovs Lab

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 15, Νέα Ερυθραία

Το Pavlov’s Lab είναι συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας παρασκευής γλυκών! Το πραγματικό εργαστήριο της οικογένειας Pavlov άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Μάιο του 2014, αλλά η ιστορία ξεκίνησε πολύ πριν από αυτό! Τα τελευταία 10 χρόνια οι Pavlov δημιουργούν τούρτες γλυπτικής υψηλής ποιότητας, θεματικά μπισκότα και επιδόρπια, για τους απαιτητικούς οπαδούς τους!

Έτσι και τα αυγά που θα βρεις είναι πραγματικά σαν έργα τέχνης.

La maison

Δημοσθένους 149, Καλλιθέα

Στο La maison θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα πασχαλινά αυγά από νόστιμη, ποιοτική σοκολάτα γάλακτος.Α υγά διακοσμημένα με χειροποίητες κατασκευές από ζαχαρόπαστα, από Μικρό Πρίγκιπα και Χάρι Πότερ μέχρι Πέππα το γουρουνάκι και Hello Kitty, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share