Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η Kaiser χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Απονέμοντας το Βραβείο Κοινού για 5η συνεχή χρονιά

7 Απριλίου 2022 14:07
Η Kaiser χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2022, του θεσμού που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, όπου η Kaiser υποστήριξε για πέμπτη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2022.

Με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας μας, η φετινή λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με καλεσμένους διακεκριμένους γευσιγνώστες, σεφ και εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Η Νο1 Pilsner μπύρα στην Ελλάδα, που ξεχωρίζει για τα συστατικά, τη γεύση και την υψηλή της ποιότητα, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά με την παρουσία της, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2022 στο εστιατόριο «Βασίλαινας», ένα γοητευτικό fine dining εστιατόριο με μοντέρνα ελληνική κουζίνα και chef τον Μάνο Γαρνέλη, που ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού «Αθηνόραμα».

Η Kaiser χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε στο θέμα του «No food waste», ένα σημαντικό ζήτημα, που αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο στο άμεσο μέλλον της γαστρονομίας και του κλάδου της εστίασης. Γι’ αυτό και αντίστοιχα, το φετινό μενού στο καθιερωμένο dîner de gala που ακολούθησε προς τιμήν των βραβευμένων, ήταν εμπνευσμένο από το συγκεκριμένο κίνημα. Το μενού επιμελήθηκαν οι Αστέριος Κουστούδης με την μπριγάδα του και Τάσος Μαντής, οι οποίοι δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αξιοποιώντας προϊόντα ελληνικής παραγωγής και υιοθετώντας εξελιγμένες τεχνικές που αναδεικνύουν την εξαιρετική τους γεύση.

Όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager της Kaiser: «Είναι χαρά μας που για ακόμη μία χρονιά στηρίζουμε ενεργά και τη φετινή διοργάνωση, με το Βραβείο Κοινού 2022. Η Kaiser, η Νο1 Pilsner στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό και ειδικά φέτος που το concept της διοργάνωσης συνδέεται με το Νo food waste, ένα τόσο σημαντικό θέμα που θα μας απασχολήσει όλους τα επόμενα χρόνια».

Η Kaiser χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η παραγωγή μιας Kaiser είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, η Kaiser μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι απλά μια μπύρα!

Ακολούθησε την Kaiser:

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share