Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χρυσό Βραβείο για την Oni Communications στα PR Awards 2022

24 Μαρτίου 2022 12:31
Χρυσό Βραβείο για την Oni Communications στα PR Awards 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Oni Communications βραβεύτηκε στα PR Awards 2022 με Χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, η Oni Communications, που μέτρα πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Non-profit-organization & Public Sectors για το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Το βραβείο παρέλαβε η CEO της εταιρίας, Άννη Καραγκιουλε, η οποία με αφορμή τη βράβευση της επισημαίνει: «Ο χώρος των δημοσίων σχέσεων μεταβάλλεται συνεχώς και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με όσα συμβαίνουν γύρω μας, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, με ανθρωπιστικές και υγειονομικές κρίσεις. Ο πρωτότυπος χαρακτήρας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με την οποία υπάρχει συνεργασία τα τελευταία 8 χρόνια, προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων για μια δυναμική επικοινωνιακή στρατηγική, την οποία εφαρμόζουμε επιτυχώς εξασφαλίζοντας τα μέγιστα αποτελέσματα για την Κοινότητα και τα Μέλη της».

Για την Oni Communications η εν λόγω διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της εξωστρέφειας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας ανανεώσει πλήρως την εταιρική ταυτότητά της.

Χρυσό Βραβείο για την Oni Communications στα PR Awards 2022

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η Oni Communications είναι ένα σύγχρονο PR Agency, που ιδρύθηκε το 2009 από καταξιωμένα στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία & βαθιά γνώση της αγοράς. Οι στρατηγικές ιδέες & τα καινοτόμα προγράμματα που προτείνει στους πελάτες της, βοηθούν στη σωστή & αποδοτική προβολή της εταιρικής εικόνας & των εμπορικών σημάτων τους. Μεταξύ των πελατών της είναι: η Λουξ, η DUR, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η l’artigiano, η EUROCERT, η Agrino, η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, η Δίρφυς, η Specisoft, το Orange Grove, τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, η Μύλοι Δάκου, το Επιμελητήριο Αχαϊας κ.α.

Βρείτε μας στα social media:

https://www.facebook.com/onicommunications.pr.agency

https://www.instagram.com/oni_communications/?hl=el

https://www.linkedin.com/in/oni-communications-2b80b717a/

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share