Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3 + 1 μαγαζιά στη Φιλαδέλφεια για κρασάκι και μεζέ

Θα περάσετε υπέροχα!

17 Αυγούστου 2022 12:05
3 + 1 μαγαζιά στη Φιλαδέλφεια για κρασάκι και μεζέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλή παρέα, καλό κρασάκι και μεζέ σε συνδυασμό με λίγη μουσικούλα είναι το ιδανικό concept για ένα όμορφο βραδάκι με λίγους φίλους. Θα ξεσκάσεις, θα χαλαρώσεις, θα απολαύσεις...

Το Athensmagazine.gr σου προτείνει 4 μαγαζιά με καλό μεζέ και κρασί στη Φιλαδέλφεια για αξέχαστες στιγμές με την παρέα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε αγαπημένα καφέ με αυλές στην Αθήνα για να απολαύσεις το ρόφημα σου.

Αυλή

Λεωφ. Δεκελείας 134

Θυμίζει παραδοσιακό παλιό καφενείο. Χρωματιστές καρέκλες, ρομαντική ατμόσφαιρα και μία ωραία αυλή χαρακτηρίζουν το μαγαζί στη Λεωφόρο Δεκελείας. Καλό κρασί και καλή παρέα είναι το concrpt του μαγαζιού.

Ο εσωτερικός χώρος, μαγικός – χρώματα, ρετρό διακόσμηση και vintage ατμόσφαιρα μας μεταφέρουν στην εποχή των γιαγιάδων μας.

Παράλληλα, θα απολαύσεις νόστιμα φαγητά και καλή μουσική, καθώς συχνά διοργανώνονται lives.

Μέλισσες

Τρυπιά 39

Ένα ευχάριστο στέκι στη Φιλαδέλφεια, για να απολαύσεις με την παρέα σου καλό κρασί και νόστιμο φαγητό. Ένας "ζεστός" χώρος με ωραία διακόσμηση και ευγενική εξυπηρέτηση.

Αυτός ο μικρός -σχετικά- χώρος που το καλοκαίρι παίρνει την άπλα της δίπλα αυλής, είναι αυτό που ψάχνεις για απολαυστικές στιγμές με τους φίλους σου.

byράκί

Νικολάου, Τρυπιά 39-41

Ένα λογοπαίγνιο που σημαίνει μπαιράκι(σημαία στα τουρκικά) και by-ρακί, είναι το μεζεδοπωλείο στη Νέα Φιλαδέλφεια που συνδυάζει την ποιότητα και την γεύση σε ξεχωριστούς σπιτικούς μεζέδες και καλό ρακί.

Ένας χώρος με ιδιαίτερη διακόσμηση και εκλεκτά προιόντα κατά τόπους συλλεγμένα που μετατρέπονται σε απόλυτα εδέσματα.

Μπαρμπαλέξης

Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα

Αν σας αρέσει η τούρκικη κουζίνα και οι έντονες, πικάντικες γεύσεις, το μεζεδοπωλείο Μπαρμπαλέξης θα γίνει το στέκι σας.

Περιποιημένη διακόσμηση, διακριτική πολυτέλεια και ατμόσφαιρα Ανατολής συνδυάζονται με όμορφα χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην Τουρκία και τη γαστρονομία της.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share