Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 εστιατόρια στην Αθήνα για να απολαύσετε με το ταίρι σας τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για μια αξέχαστη βραδιά...

7 Φεβρουαρίου 2022 10:02
5 εστιατόρια στην Αθήνα για να απολαύσετε με το ταίρι σας τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Από Αγάπη Μυργιώτη

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος που θεωρείται προστάτης των ζευγαριών και γι' αυτό η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί ως η μέρα των ερωτευμένων. Παρόλο, που τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν χρειάζονται αυτή τη μία μέρα του χρόνου για να γιορτάσουν, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να βγούνε από τη ρουτίνα τους και να υπενθυμίσουν στους εαυτούς τους πόσο όμορφο πράγμα είναι ο έρωτας.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε να βγείτε για δείπνο με το άλλο σας μισό σε ένα εστιατόριο της Αθήνας, που σίγουρα θα απολαύσετε το φαγητό και την ατμόσφαιρά. Αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας οδηγήσει στο σπίτι για να τελειώσετε την βραδιά σας με το πιο ρομαντικό και sexy τρόπο.

Avancai, Σωκράτους 4, Χαλάνδρι

Με το που θα περάσεις το κατώφλι του Avancai, θα νιώσεις αμέσως τα θετικά vibes τόσο του μαγαζιού όσο και του προσωπικού. Στην είσοδο θα σε υποδεχτεί μία γλυκιά κοπέλα με εντυπωσιακό styling, η οποία θα σε χαιρετήσει στα ισπανικά και θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα του Μεξικού.

Το μεξικάνο εστιατόριο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, έχει ρομαντική και ιδιαίτερη διακόσμηση, ικανή να σε χαλαρώσει και να σε ταξιδέψει.

Το φαγητό είναι πολύ νόστιμο, μην παραλείψετε να πάρετε και σαλάτα, καθώς είναι πολύ πολύ νόστιμες επίσης.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε cocktails με βάση το ρούμι, την τεκίλα, την κασάσα, που σερβίρονται σε χρωματιστά, κεραμικά ποτήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε το φαγητό, θα χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και θα ταξιδέψετε στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Περού, το Μεξικό...μέσα από τις γεύσεις και τις μυρωδιές.

Galaxy Hilton, Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα

Μέσα στο ιστορικό ξενοδοχείο Hilton, που άνοιξε τις πόρτες του το 1963, βρίσκεται το Galaxy Hilton, το εστιατόριο του ξενοδοχείου με εκπληκτική θέα και εκλεκτό φαγητό, ικανό να μαγέψει κάθε επισκέπτη.

Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η ρομαντική θέα και το φαγητό που προσφέρουν θα σας χαλαρώσουν και θα σας μαγέψουν.

Μάλιστα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την βραδιά σας με τη διαμονή σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου και με την επίσκεψή σας στο spa για να απογειώσετε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Sense Modern Greek Cuisine, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Αθήνα

Στο ξενοδοχείο AthensWas Design Hotel, θα βρείτε το εστιατόριο Sense Modern Greek Cuisine, ιδανικό για να γιορτάσετε με το ταίρι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το εστιατόριο έχει θέα την Ακρόπολη για αυτό φροντίστε να κάνετε έγκαιρα κράτηση για να ζητήσετε ένα τραπέζι δίπλα στο παράθυρο.

Στο εστιατόριο θα βρείτε τρία μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένα από την αίσθηση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Τρία διαφορετικά μενού γευσιγνωσίας που λένε μια ιστορία, με κάθε πιάτο να αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι της γαστρονομικής καριέρας και ζωής του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Ορίζοντες Λυκαβηττού, Αριστίππου 1, Αθήνα

Τι πιο ρομαντικό από μία υπέροχη θέα με τα φώτα της Αθήνας; Στο εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού, θα απολαύσετε την πιο υπέροχη θέα της πόλης από ψηλά.

Το βλέμμα σας θα χαθεί στην ομορφιά της θέας που είναι προς τη μεριά της Ακρόπολης και προς τον Πειραιά, όπου όταν το επιτρέπουν μάλιστα οι καιρικές συνθήκες, διακρίνεται και ο Σαρωνικός κόλπος.

Απαλές αποχρώσεις, λιτές γραμμές και αριστοκρατική φινέτσα κυριαρχούν στο χώρο.

Οι γεύσεις των πιάτων θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε την ελληνική γαστρονομία.

Το εστιατόριο θα σας ταξιδέψει και θα σας εμπνεύσει να συνεχίσετε τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Ramino Resto, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 38, Γλυφάδα

To Ramino βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο στην καρδιά της Γλυφάδας και αποτελεί την απόλυτη επιλογή για μια αυθεντική ιταλική γαστρονομική εμπειρία. Το ταξίδι γεύσης στην Ιταλία θα σας κάνει να νιώσει μαγικά και θα προφέρει στο δείπνο σας μία ευχάριστη πινελιά.

Η elegant ατμόσφαιρα, η ιταλική μουσική και η ευγενική εξυπηρέτηση θα σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για μια υπέροχη βραδιά.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share