Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 + 1 bar για βραδινή έξοδο στο Κουκάκι

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

26 Νοεμβρίου 2023 09:58
4 + 1 bar για βραδινή έξοδο στο Κουκάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Κουκάκι είναι η απόλυτη urban περιοχή της Αθήνας, γεμάτη υπέροχα στέκια για να απολαύσεις το ποτό σου. Στους δρόμους αυτής της ιστορικής περιοχής έχουν γραφτεί πολλές ιστορίες, ενώ υπάρχουν και αρκετοί φανατικοί θαμώνες. Με την ευκαιρία δες εδώ 4 + 1 barakia στο Κολωνάκι για χαλαρό ποτό.

Το πατάρι, Γεωρ. Ολυμπίου 13, Αθήνα

Το ''Πατάρι'' άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το 2012, επί της οδού Ολυμπίου 13 & Δημητρακοπούλου 89, πάνω στον όμορφο πεζόδρομο του Κουκακίου με σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα στη διασκέδαση της περιοχής.

Ένας ατμοσφαιρικός χώρος με ιδιαίτερη διακόσμηση μέσα και έξω, στην όμορφη αυλή του, κάτω από τα δέντρα, σε συνδυασμό με την καλή μουσική (Jazz, Funk, Blues, Soul, World music και ροκ, ποπ), σας περιμένει να μοιραστείτε στιγμές καφέ, πρωτοτυπα coctails να απολαύσετε ζεστά ροφήματα ή ρακόμελα, να γευτείτε νόστιμους σπιτικούς μεζέδες και κρύα πιάτα ή να πιείτε ένα απεριτίφ την ώρα που ο ήλιος δύει.

Είναι ανοιχτό από τις 7.00 το πρωί σερβίροντας καφέδες, snack, γλυκά, ορεκτικά για γευστικά διαλείμματα και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ στις 02.00 με μεγάλη ποικιλία κρασιών, ποτών, κοκτέιλ, κρύων πιάτων (τυριών και αλαντικών).

Papadalup Coffee & Bar, Γεωρ. Ολυμπίου 5, Αθήνα

Το τροπικό του vibe και ο συγκερασμός φύσης και street art, σε τραβάει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς έξω από το μαγαζί

Το όνομα του μαγαζιού είναι παρμένο από το Perfect Strangers, μια αξέχαστη κωμική σειρά των 80’s, στην οποία υπήρχε το ομόνυμο μαγικό φυτό, που ναι μεν θεράπευε του άρρενες από κρυολόγημα, αλλά προκαλούσε μια… καλπάζουσα τριχοφυϊα στο μουστάκι των γυναικών.

Το Papadalup είναι αναπολογητικά cool, οικείο, με μια ζεστασιά που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει, και θα γίνει το νέο σου all day στέκι. Από το πρωί, με καλοψημένο specialty καφέ, bagels και πεντανόστιμα snacks, έως το βραδάκι για cocktail, κρύα ορεκτικά και ωραία μουσική. Όλα τα παραπάνω σε… φοιτητικές τιμές για όλους και με bonus μοναδικά events και parties.

Laluk Cafe-Bar, Γεωρ. Ολυμπίου 15, Αθήνα

Το Laluk είναι το καφέ-μπαρ που έγινε γνωστό για τον διπλό capuccino, τα σπιτικά κέικ την ζεστή ατμόσφαιρα και τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Με jazz, funky, soul και swing μουσικές, απόλυτα ταιριαστές με τον χώρο και το 30+ κοινό… Συχνά φιλοξενεί γνώστες μπάντες, εκθέσεις και πολλά άλλα events.

Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα

Με λεοπάρ καθίσματα, ψάθες και εξωτικά φυτά, σανίδες του σερφ και ρετρό αισθητική του ‘50 και του ‘60, μόνο η άμμος που κολλάει στα πόδια λείπει για να «ταξιδέψεις» σε κάποια παραλία της Καραϊβικής.

Το εξωτικό του κλίμα σε ταξιδεύει και τα φανταστικά κοκτείλς σε μαγεύουν.

Σπιρτόκουτο, Γεωρ. Ολυμπίου 14, Αθήνα

Το “Σπιρτόκουτο” βρίσκεται στην καρδιά του Κουκακίου, είναι ένα καφέ μπαρ με πολύ προσιτές τιμές και φιλόξενο περιβάλλον, έχοντας ως αρχή το αίσθημα της παρέας, την καλή εξυπηρέτηση και την αναζήτηση των ποιοτικότερων προϊόντων.

Γι΄ αυτό μέχρι και σήμερα το Σπιρτόκουτο, ανάμεσα στα υπόλοιπα μαγαζιά που συνθέτουν πια το σκηνικό της περιοχής, όχι μόνο συνεχίζει και ξεχωρίζει, αλλά είναι και στέκι. Είναι ανοικτό από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για ποτό και ωραία κοκτέιλ και είναι το μαγαζί που δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πας μόνος σου, γιατί πολύ απλά θα βρεις εκεί σίγουρα κάποιον φίλο.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share