Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιάτσα Καλαμάκι: Tώρα και με βραβείο “Gold in Souvlaki 2022 και με νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι

24 Δεκεμβρίου 2021 14:09
Πιάτσα Καλαμάκι: Tώρα και με βραβείο “Gold in Souvlaki 2022 και με νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι

Είσαι πεσμένος; Στενοχωρημένος; Πιεσμένος προσωπικά ή επαγγελματικά; Χρειάζεσαι κάτι να σε ανεβάσει και να σου φτιάξει τη διάθεση; Λίγα πράγματα μπορούν να σε παρηγορήσουν όσο ένα... πελώριο, καυτό, νόστιμο σουβλάκι. Όχι οποιοδήποτε σουβλάκι, φυσικά, ούτε αυτό που θα φας σε ένα τυχαίο σουβλατζίδικο, αλλά εκείνο που φτιάχνεται με τις καλύτερες πρώτες ύλες, έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής και φτάνει στην πόρτα σου αχνιστό-αχνιστό. Κι όταν δίπλα σε αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέσεις και την τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά τις 80 διαφορετικές επιλογές (100 διαφορετικές επιλογές), τότε είσαι σίγουρος πως βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

πιάτσα καλαμάκι κατάστημα

Το Πιάτσα Καλαμάκι άνοιξε πρώτα στη Νέα Σμύρνη, στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι και το καλοκαίρι του 2020 έκανε χαμό ανοίγοντας κατάστημα στην Κυψέλη. Τον Απρίλιο του 2021 εγκαινίασε το τέταρτο κατάστημα στην Ηλιούπολη, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, άνοιξε το πέμπτο στο δημοφιλές Πασαλιμάνι στον Πειραιά! Ειδικά, μάλιστα, αυτό το κατάστημα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή, που διακρίνεται για την προσεγμένη αισθητική του, καθώς και την εξαιρετική του θέση στη Μαρίνα Ζέας, με απέραντη θέα μπροστά στη θάλασσα!

piatsa kalamaki νέο κατάστημα

Τα ευχάριστα νέα, πάντως, είναι ότι η... κυριαρχία του Πιάτσα Καλαμάκι συνεχίζεται, με το έκτο κατάστημα της επιτυχημένης αλυσίδας να ανοίγει τις πόρτες του στο... πεινασμένο κοινό του Αιγάλεω, τους πρώτους μήνες του 2022!

σουβλάκια πασαλιμάνι πειραιάς

Γιατί όμως το Πιάτσα Καλαμάκι είναι τόσο αγαπητό στο κοινό; Επειδή τα τυλιχτά σουβλάκια του δεν... παίζονται! Καταρχάς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 (!) διαφορετικές πίτες (καλαμποκιού, παραδοσιακή, ολικής άλεσης, κυπριακή, αραβική, πίτα σάντουιτς), ενώ ο κατάλογος περιέχει πάνω από 100 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, πανσετάκι με Jack Daniel’s και μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, μέχρι γύρο meatless ή λουκάνικο θαλασσινών και καλαμαράκια, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου… τα πάντα!

πιάτσα καλαμάκι μαρίνα ζέας

Αυτή η τεράστια ποικιλία καθώς και η ασύγκριτη ποιότητα που χαρακτηρίζει τα τυλιχτά του, χάρισαν στα Πιάτσα Καλαμάκι το μεγαλύτερο βραβείο στον χώρο για το 2022! Σε μια συγκρατημένη (λόγω covid) τελετή, ο όμιλος ΜΜΕ Μπούσιας απένειμε στις 29 Νοεμβρίου το χρυσό βραβείο για το καλύτερο σουβλάκι της χρονιάς, Estia Awards 2022, Best in Souvlaki στο Πιάτσα Καλαμάκι!

πιάτσα καλαμάκι κεμπάπ

Για εμάς η ευγενική εξυπηρέτηση, η ποιότητα και η υγιεινή σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας των προϊόντων είναι οι μέγιστες προτεραιότητες. Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας από έμπειρους τεχνίτες. Αποτέλεσμα: μοναδική γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο.

πιάτσα καλαμάκι

Όοολα αυτά έρχονται σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα ή μέσω του e-food. Μάλιστα, στο e-food θα ανακαλύψεις συχνά πολλές προσφορές, όπως την κλασική και αγαπημένη 1+1, όπου ό,τι παραγγέλνεις φτάνει… διπλό, ή την προσφορά «Φάε με 5€». Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 02.00 το βράδυ τις καθημερινές και μέχρι τις 03.00 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή! Γιατί το Πιάτσα Καλαμάκι σκέφτεται και τα πεινασμένα νυχτοπούλια, που τα πιάνει μια ελαφριά λιγούρα στη 1 τα μεσάνυχτα… Καλή μας όρεξη!

Info

www.piatsakalamaki.gr

  • Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρ. πλατεία), 210.93.43.023,
  • Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 210.68.01.555,
  • Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 210.86.12.195,
  • Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, 210.99.43.049,
  • Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 210.412.2111
  • Αιγάλεω: Δημαρχείου 22, Πλατεία Εσταυρωμένου, Coming Soon
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share