Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μετρό: Επιστρέφει η δίωρη νυχτερινή παράταση λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα

Τι θα ισχύει

2 Δεκεμβρίου 2021 12:58
Μετρό: Επιστρέφει η δίωρη νυχτερινή παράταση λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ύστερα από 9 μήνες αναστολής του μέτρου, επιστρέφει η δίωρη παράταση λειτουργίας στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) ως τις 2:00-2:30 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Η παράταση λειτουργίας προς το παρόν δεν θα ισχύει για το Τραμ.

Τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ως εξής

  • Από Αεροδρόμιο στις 23:32
  • Από Νίκαια προς Αεροδρόμιο στις 23:01
  • Από Ανθούπολη στις 02:05
  • Από Ελληνικό στις 02:07
  • Από Νίκαια προς Δουκ. Πλακεντίας στις 02:05
  • Από Δουκ. Πλακεντίας προς Νικαια στις 02:02
  • Από το Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις στις 02:20

μετρό-1

Κώστας Καραμανλής: Ξεκίνησαν τα έργα για τη Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας

Ξεκίνησαν τα έργα για την Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας, του έργου που αλλάζει το συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας, καθώς περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε ανάρτηση του στο twitter, αναφορικά με την Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας: "Το καλοκαίρι υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή του μεγαλύτερου δημόσιου έργου που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια, και ήδη ξεκίνησε η υλοποίησή του". Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το ποιοι και πως πήγαν να «φάνε» τον Κώστα Καραμανλή.

Με όραμα και επιμονή συνεχίζουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για την αναμόρφωση των υποδομών σε όλη τη χώρα, προσθέτει ο κ. Καραμανλής.

Αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της Αθήνας

Η νέα γραμμή, μήκους 13 χιλιομέτρων, αλλάζει το συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας, καθώς περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς, που θα εξυπηρετούν μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας και θα συνδέεται με τις υφιστάμενες γραμμές του μετρό μέσω δύο σταθμών ανταπόκρισης.

Μάλιστα, το μήνυμα του Κ. Καραμανλή συνοδεύεται και από ένα βίντεο που ετοίμασε το υπουργείο με τα έργα που υλοποιούνται αυτό τον καιρό στους σταθμούς Βεΐκου, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Ακαδημία, Κολωνάκι και Κατεχάκη.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share