Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πίτσες και μακαρονάδες... κόλαση!

Στο Chef in Love στον Πειραιά!

20 Οκτωβρίου 2021 10:28
Πίτσες και μακαρονάδες... κόλαση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος φτιάχνει τις καλύτερες πίτσες και μακαρονάδες στην Αττική; Πού θα βρεις πιάτα μεσογειακά και ολόφρεσκες σαλάτες φτιαγμένα με μεράκι; Γλυκά και επιδόρπια που θα απογειώσουν την απόλαυσή σου; Στο Chef in Love στον Πειραιά... περιμένουν την παραγγελία σου! Με φρέσκα εποχικά υλικά αλλά και με ψήσιμο στον ξυλόφουρνο η αγαπημένη πιτσαρία του Λιμανιού δεν είναι τυχαία το hot spot της περιοχής και όχι μόνο!

Ζουμερά και νόστιμα πιάτα, αφράτες πίτσες και al dente μακαρονάδες είναι τα δυνατά του χαρτιά, που έχουν κάνει το Chef in Love διάσημο για τις μοναδικές του γεύσεις. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τις προτάσεις σου, που θα φτάσουν γρήγορα στον χώρο σου για να τα απολαύσεις σαν να είναι... σπιτικά.

μακαρονάδες κόλαση πειραιάς

Όλοι μας αγαπάμε να τρώμε ένα κομμάτι από λαχταριστή, αφράτη πίτσα με τέλεια υλικά. Αν θες να γευτείς σπιτική πίτσα, γεμάτη ναπολιτάνικα αρώματα αλλά σου φαίνεται... μπελαλίδικη η ζύμη, έχεις τώρα την πιο... ξεκούραστη εναλλακτική.

Με επιρροές από την Ελλάδα αλλά και από την Ιταλία, οι ειδικοί στο Chef in Love ξέρουν καλά να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, ετοιμάζοντας για σένα τα καλύτερα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στην άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά στις ασυναγώνιστες τιμές.

μακαρόνια

Να θυμάσαι ότι τα πιάτα που θα παραγγείλεις από εδώ θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και για έναν ακόμα λόγο: Το μεράκι των ιδιοκτητών και η αγάπη για την κουζίνα και τη μαγειρική τα αποτυπώνουν στις γεύσεις τους, που μένουν αξέχαστες όχι μόνο στον ουρανίσκο αλλά και στην καρδιά σου!

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι

τηλ. 210 42225200-1

Chef in love pizza deliver

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share