Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

3+1 "in" στέκια στη Γλυφάδα που πρέπει οπωσδήποτε να πάτε

Το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές!

10 Δεκεμβρίου 2023 08:28
3+1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θέλετε να φύγετε από το κέντρο της Αθήνας και να πάτε μια βόλτα προς τα προάστια τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε μερικά από τα μαγαζιά της Γλυφάδας που σας προτείνει το Athensmagazine.gr και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Παράλληλα σας παρουσιάζει και μερικά αγαπημένα παγωτατζίδικα στην πρωτεύουσα για να δροσιστείτε.

Opus Ιnner Pleasure

Το φημισμένο all day café bar restaurant Οpus Inner Pleasure έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα top στέκια των νοτίων προαστίων. Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, minimal διακόσμηση και πιστοί θαμώνες που το επιλέγουν από το πρωί για καφέ, snacks, lunch break, ενώ ανανεώνουν το ραντεβού αργότερα για φαγητό (πολύ ενδιαφέρουσα η κάρτα μεσογειακής κουζίνας), ιδιαίτερα cocktails και καλή μουσική !

Info: Ιωάννου Μεταξά 48 & Πανδώρας 9, Γλυφάδα

Opus Ιnner Pleasure

Holy Spirit

To Holy Spirit είναι το αγαπημένο σημείο συνάντησης στα νότια.. και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό! Εδώ και κάποιες μέρες το συναντάμε άκρως ανανεωμένο καθώς έκανε ένα πολύ ωραίο "φρεσκάρισμα" στο χώρο αλλά μέχρι εκεί... αφού παραμένει το friendly street bar με την πάντα καλή διάθεση και ένα από τα πιο φημισμένα meeting points!

Εδώ θα τους βρεις όλους να γελάνε, να μιλάνε και να γνωρίζονται πίνοντας το ποτό τους ή κάποιο από τα φημισμένα signature cocktails του Holy! Μέσα χορεύεις, κάνεις socializing, χαζεύεις τον όμορφο χώρο, ζεις μια μοναδική βραδιά... Ο dj παίζει καθημερινά happy μουσικές ενώ όταν ο καιρός κρυώσει (από τον Οκτώβριο και μετά) όλοι περιμένουν τα εκπληκτικά lives ή κάποιο από τα υπέροχα θεματικά πάρτι τους!

Info: Λαοδίκης 41, Γλυφάδα

Holy Spirit

Divan

Η Γλυφάδα φόρεσε ανατολίτικα στολίδια και εξέπληξε ευχάριστα ντόπιους και επισκέπτες με μια γευστική άφιξη που ήρθε για να μείνει. Το Divan στην κοσμοπολίτικη καρδιά των νοτίων προαστίων, άνοιξε και καλωσόρισε τους καλεσμένους του πριν από περίπου ένα χρόνο, με γεύσεις από τη μοναδική, αυθεντική ανατολίτικη κουζίνα προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία πρώτης κατηγορίας.

Το Divan μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μοναδικότητα των υπηρεσιών που το διαφοροποιούν και το έχουν μετατρέψει σε χρόνο μηδέν, σε στέκι. Η αίσθηση του μαγαζιού γοητεύει καθώς οι κουλτούρες της ανατολής παντρεύονται αρμονικά και διαχέονται στο λιτό και μοντέρνο χώρο ενώ η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το φαγητό, τα signature cocktails και τον ναργιλέ κάνουν την εμπειρία ανεπανάληπτη.

Ο ναργιλές εξάλλου αποτελεί σήμα κατατεθέν, για την ακρίβεια είναι μια απίστευτη εμπειρία που δύσκολα συναντάται αλλού. Οι εξωτικές γεύσεις καπνού από τη Γερμανία και τα απίστευτα αρώματα μπορούν να συνδυαστούν με cocktails, σαμπάνια, φρέσκα φρούτα ακόμα και με το φαγητό.

Info: Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα

Divan Γλυφάδα

Vintage Tostou

Περνώντας από την οδό Λαζαρίδη στην Γλυφάδα, δεν γίνεται να μην στρέψεις το κεφάλι σου σε αυτό το μαγαζί, το Vintage Tostou που ήρθε στη ζωή μας, τον Ιούλιο του 2017 και ομόρφυνε την περιοχής της Γλυφάδας με την ιδιαίτερη διακόσμησή του. Όταν το αντικρίσετε θα καταλάβετε ότι είναι η επιτομή του καλού γούστου, που αν και αποπνέει μια νοσταλγία με την vintage αισθητική του, ταυτόχρονα προσδίδει μια νεανική φρεσκάδα που δύσκολα συναντάς σε μαγαζιά!

Μπαίνοντας στο χώρο, που μπορεί να σου θυμίζει σαλόνι σπιτιού (έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το ζητούμενο) θα αντικρίσετε ένα χώρο διακοσμημένο άψογα, με vintage τραπεζαρίες, όμορφους κρυστάλλινους πολυελαίους να δίνουν μια άλλη βαρύτητα στο σκηνικό, όμορφα παστέλ χρώματα και σωστά επιλεγμένα διακοσμητικά!

Info: Σ. Λαζαρίδη 8, Γλυφάδα

Vintage Tostou

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share