Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7+1: Αν σας αρέσει το sushi τότε το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

5 Σεπτεμβρίου 2023 07:24
7+1: Αν σας αρέσει το sushi τότε το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είστε λάτρεις του σούσι τότε το μόνο που απομένει είναι να επισκεφτείτε τα παρακάτω μαγαζιά και γευτείτε τα λαχταριστά μενού τους. Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα πιο ποιοτικά και απολαυστικά σουσάδικα της Αθήνας, για όλα τα γούστα. Παράλληλα δείτε και τα καλύτερα στέκια της Κυψέλης που πρέπει άμεσα να επισκεφτείτε.

Koi Sushi Bar

Μόλις πέντε λεπτά από το μετρό του σταθμού Συντάγματος, στην οδό Νίκης, θα συναντήσεις το στέκι των σουσο-φαγάδων το Koi Sushi Bar, εκεί όπου πρωί – βράδυ γίνεται ένας χαμός για ένα τραπέζι ή για μια θέση στο μπαρ, γύρω από τον περιστρεφόμενο «διάδρομο» με τα sushi dishes, που σε κάνουν να τα λιγουρεύεσαι! Οι επιλογές πολλές: maki rolls, nigiri, sashimi, koi style rolls και πολλά άλλα στις καλύτερες τιμές και με τα πιο προσεγμένα υλικά, σε ένα φιλικό περιβάλλον ηρεμίας και άνεσης.

Info: Νίκης 15, Αθήνα

Koi Sushi Bar

Nakama Casual Sushi Bar

Χώρος άνετος, «ζεστός» και πεντακάθαρος, με γεύσεις και τιμές που ξεχωρίζουν, σε ένα από τα πιο in σημεία της πόλης, στο Κολωνάκι! Εδώ μπορείτε να γευτείτε sushi rolls και nigiri, maki με αβοκάντο, σολομό, τόνο και άλλα ενδιαφέροντα combos που θα σας κάνουν να «κολλήσετε».

Info: Μασσαλίας 5, Κολωνάκι

Nakama Casual Sushi Bar

Kenko Modish Sushi Bar

Το hot spot για τους sushi lovers στην πλατεία της Ν. Σμύρνης φέρει την υπογραφή με το όνομα Kenko και προσφέρει γεύσεις εκλεπτυσμένες με σεβασμό στην προέλευση των πρώτων υλών, ατμόσφαιρα φιλική σε έναν εκπληκτικό χώρο και τιμές προσιτές.

Info: Ελευθερίου Βενιζέλου 22, Νέα Σμύρνη

Kenko Modish Sushi Bar

The Sushi Bar

Μέσα σε μία μίνιμαλ και φιλόξενη ατμόσφαιρα, με στοιχεία αισθητικής Νεοϋορκέζικων sushi bar, στην ανοιχτή κουζίνα όλων των εστιατορίων The Sushi Bar, οι εξειδικευμένοι ασιάτες sushi masters φιλετάρουν και παρασκευάζουν, μπροστά σας, τα φιλέτα ολόφρεσκων ψαριών (sashimi) καθώς και τα δημοφιλή ρολά (maki). Το μυστικό; Εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών, άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας, σωστοί συνδυασμοί αυθεντικών υλικών και φιλόξενη διάθεση.

Info: Στίλπωνος 2 ,Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι / Γ. Βλάχου 38, Νέο Ψυχικό / Άτλαντος 1, Παλαιό Φάληρο

The Sushi Bar

Tokyo Joe

Εξαιρετική ποιότητα της ασιατικής κουζίνας, το Tokyo Joe σερβίρει καλό σούσι και γιαπωνέζικα πιάτα σε οικονομικές τιμές, σ’ ένα πολύ ατμοσφαιρικό χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε tataki τόνου και σολομού, κλασικά maki, nigiri, sashimi, καθώς και signature rolls και να απολαύσετε πολύ καλά και δροσιστικά cocktails.

Info: Λεωφ. Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη /Αρτέμιδος 1, πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα /Χάριτος 22, Κολωνάκι

Tokyo Joe

Wagamama

Με μότο τις «γεύσεις που αγγίζουν την ψυχή» το Wagamama είναι μια βραβευμένη αλυσίδα από εστιατόρια, που δραστηριοποιείται σε 17 χώρες και 4 ηπείρους. Εδώ μικροί και μεγάλοι λατρεύουν το μενού του που είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα και προσφέρει δροσερές σαλάτες, μοναδικά συνοδευτικά, φρέσκο sushi, εξωτικά επιδόρπια, όλα με πολλά χρώματα και αρώματα!

Info: Λεωφόρος Κηφισίας 37Α & Σπύρου Λούη (εντός Golden Hall), Μαρούσι / Κασσαβέτη 3, Κηφισιά

Wagamama: Σούσι

Eiyo Sushi Bar

Το Eiyo σας προσφέρει αναμφισβήτητα τις καλύτερες και ολόφρεσκες γεύσεις sushi από τα χέρια του έμπειρου chef καθημερινά και θα γίνει ο απόλυτος εθισμός σας! Όσοι από εσάς ετοιμάζεστε για μια βόλτα στα βόρεια, καθίστε στο Eiyo και απολαύστε το πολυαγαπημένο Hurricane roll που είναι ασύλληπτα γευστικό, πεντανόστιμη crab salad, Salmon Teriyaki, Creamy Tempura, salmon strips , monkey roll για απαιτητικούς ουρανίσκους και άλλα και συνοδεύστε το sushi με λευκό ή ροζέ κρασί από το menu.

Info: Αναξαγόρα 7, Νέα Ερυθραία

Eiyo Sushi Bar

Momo Asian Bar

Το Momo Asian Bar ήρθε από την Θεσσαλονίκη στην Αργυρούπολη για να μας ταξιδέψει στις ιαπωνικές του γεύσεις. Το μενού περιλαμβάνει Nigiri, Sushi Stucks, Spring Rolls, Bao Buns, σούπες, Maki Rolls, Inside Out και Special Rolls.

Info: Μαρίνου Γερουλάνου 77, Αργυρούπολη

Momo Asian Bar

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share