Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

6 ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

13 Νοεμβρίου 2023 07:20
6 ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μπαρ να είναι ανοικτά μέχρι τις 00:30 λόγω των μέτρων για καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού που καλπάζει σε όλο τον κόσμο, ωστόσο το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έξι ψαγμένα μαγαζάκια για να απολαύσετε το ποτό σας! Παράλληλα σας προτείνουμε και 10+1 γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας για περπάτημα

Το Barrett του Ψυρρή, στο οποίο συναντούσες κάθε Σάββατο όλη την Αθήνα, και για το οποίο οι μισοί σου φίλοι ορκίζονται ότι παίζει τις καλύτερες μουσικές της πόλης. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, straight ποτά, alternative cocktails και απαραίτητη μουσική για συνοδεία.

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Burrett

Το Σπιρτόκουτο των Πετραλώνων για τα απίστευτα κοκτέιλ του, το παρεΐστικο κλίμα και τις μουσικές του που κινούνται σε όλο το ανεξάντλητο φάσμα της ροκ. Είναι ένα μέρος που αν δεν περάσεις τρέχοντας σίγουρα θα το προσέξεις αφού στη μεγάλη τζαμαρία του κρέμονται απλωμένες πλαστικές κούκλες και παιχνίδια.

Στο Σπιρτόκουτο εκτός από καφέ, ποτό και κουβέντα με φίλους μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια και oldscholl videogames, να χαζέψετε τις άπειρες φωτογραφίες και τα κολάζ, να ακούσετε ενδιαφέρουσες μουσικές, μάλλον προς το ροκ, αλλά και freestyle.

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Σπιρτόκουτο

Ο Κόκκινος Λωτός στη Ζωοδόχου Πηγής, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στις λίστες με τα μπαρ που έχουν τα πιο φθηνά ποτά. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το γνωστό μπαρ έχει μόνιμους και σταθερούς θαμώνες. Η μουσική που παίζει αλλά και η ατμόσφαιρά του παίζουν έναν ρόλο παραπάνω.

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Κόκκινος Λωτός

Το Dude της Καλαμιώτου, για όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται στο διαδρομάκι μπροστά από τη μεγάλη μπάρα του, τα μικρά χουχούλικα «δωμάτια» στα αριστερά και τα τραπεζάκια έξω. Οι ωραίες μουσικές συμπληρώνουν άψογα το παζλ του The Dude. Σε καθημερινή βάση συναντάμε dj πίσω από τα decks να δίνει το ρυθμό με funk και ροκ, κυρίως, κομμάτια.

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Dude

Το A Liar man η σταθερή αξία του Κεραμεικού. Εύκολα προσβάσιμο λόγω του μετρό και περιστοιχισμένο από αρκετά φαγάδικα για να σας καλύψουν τα στομάχια μετά τα πολλά ξίδια. Το Liarman είναι αυτό το μπαράκι με την χαλαρή μουσική και την όμορφη ατμόσφαιρα, για να πιείς τα ποτά σου μετά τη δουλειά.

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: A liar man

Και φυσικά ο «Ρινόκερως» της Ασκληπιού. Με το που μπαίνει κανείς στον Ρινόκερω τα κάδρα που βρίσκονται στον δεξί τοίχο του τραβούν την προσοχή. Η επιλογή τους δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς δίνουν το μουσικό, και όχι μόνο, στίγμα του μαγαζιού, καθώς η μουσική είναι ο βασικός λόγος για να επισκεφτεί κανείς το συγκεκριμένο μαγαζί. Εκτός από τη μουσική βέβαια καλός λόγος για να βρεθείτε εδώ είναι και οι «τίμιες» τιμές

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Ρινόκερως

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share