Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Ελένη Βιτάλη & ο Δημήτρης Μπάσης σε μεγάλη συναυλία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

8 Σεπτεμβρίου 2020 14:48
Η Ελένη Βιτάλη & ο Δημήτρης Μπάσης σε μεγάλη συναυλία στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Δύο από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού θα παρακολουθήσει το κοινό της Αθήνας την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30 σε συναυλία που διοργανώνει το Φεστιβάλ του Δήμοου Αμαρουσίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219).

Η Ελένη Βιτάλη και ο Δημήτρης Μπάσης συναντιούνται επί σκηνής για πρώτη φορά. Μια συνάντηση που είχε ωριμάσει από καιρό, γίνεται πραγματικότητα, σ’ ένα πρόγραμμα που ξυπνάει αναμνήσεις από τα παλιά καλά λαϊκά μαγαζιά, με κοινό άξονα τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες της Ελένης Βιτάλη και του Δημήτρη Μπάση.

Η Ελένη Βιτάλη, ίσως η πιο σπουδαία εν ενεργεία ελληνίδα τραγουδίστρια, δημιουργός η ίδια συγκλονιστικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, με έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της και ο Δημήτρης Μπάσης, από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές τη γενιάς του, πιο ανανεωμένος από ποτέ, με την τελευταία δισκογραφική επιτυχία για εβδομάδες στο νούμερο ένα του airplay chart, ερμηνεύουν με τη μοναδική τους χροιά αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που μας ταξιδεύουν σε όλο το φάσμα της λαϊκής και έντεχνης μουσικής με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από το ΕΟΔΥ
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και το ΥΠΠΟ.

Προπώληση Εισιτηρίων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται έως 16/9 στον χώρο του Αίθριου Θεάτρου ( Λεωφόρος Κηφισίας 219 , Μαρούσι) με:

  • 10/9 συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και τους «Μπλέ»
  • 11/9 συναυλία με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique
  • 12/9 συναυλία «Άνεμος Κρήτης στο Μαρούσι»
  • 13/9 Συναυλία Ποντιακή Βραδιά
  • 14/9 θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς
  • 16/9 συναυλία με την Χορωδία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share