Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

«LYKOVRISI»: Το νέο Hot Spot της πλατείας Κολωνακίου

7 Σεπτεμβρίου 2020 16:54
«LYKOVRISI»: Το νέο Hot Spot της πλατείας Κολωνακίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Lykovrisi», στην Πλατεία Κολωνακίου, έχει συνδεθεί με μία ολόκληρη εποχή, αφού πρωτάνοιξε τις πόρτες της το 1969 και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πόλης, εκεί όπου σύχναζε η αθηναϊκή ελίτ.

Το αγαπημένο μαγαζί κάθε Αθηναίου που αγαπά το κέντρο της πόλης, που θέλει να απολαμβάνει τον καφέ, το γεύμα ή το δείπνο, νοιώθοντας τον παλμό της πόλης, «ξαναγεννήθηκε» και ξανασυστήθηκε με ανανεωτικές τάσεις κι ένα σύγχρονο, μεσογειακό μενού.

Στον εξαιρετικά ανακαινισμένο χώρο της «Λυκόβρυσης», που μοιάζει σαν κήπος στην καρδιά του Κολωνακίου, ένας αέρας αθηναϊκής αίγλης πλημμυρίζει ξανά με τρόπο οικείο την πλατεία. Το παραδοσιακό συνδυάζεται με το σύγχρονο στην κουζίνα και ένα γαστριμαργικό ταξίδι εξαιρετικών γεύσεων και αρωμάτων περιμένει τους θαμώνες να το απολαύσουν σε ένα μενού που συχνά-πυκνά δέχεται και «εξωτερικές» επιρροές καθώς στη «Λυκόβρυση» διοργανώνονται και ειδικές βραδιές, στις γευστικές προτάσεις των οποίων συμπράττουν και άλλοι βραβευμένοι σεφ.

Lykovrisi, Κολωνάκι

Οι εκπλήξεις πολλές, οι γεύσεις μοναδικές, ξεχωριστές προκαλούν πυροτεχνήματα στους ουρανίσκους και δίνουν μία άλλη «γευστική νότα» στην καρδιά του Κολωνακίου.

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 8 106 74 Αθήνα +30 210 338 8222

[email protected]

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share