Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Ο Μανώλης Μητσιάς την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Έναρξη στις 20:30

3 Σεπτεμβρίου 2020 15:44
Ο Μανώλης Μητσιάς την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο
κορυφαίος Μανώλης Μητσιάς θα παρουσιασθούν στην ομώνυμη συναυλία την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8 το βράδυ στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020 και στο Αίθριο Θέατρο ( Λ. Κηφισίας 219).

Γύρω του, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο, η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και… όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως:

Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος κ.α Θα απολαύσουμε τραγούδια όπως: Ελευσίνα, Ερωτικό(Πιρόγα), ο Γιάννης ο φονιάς, Όσο αγαπιόμαστε τα δυο, Με ένα παράπονο, Μη χτυπάς, Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες κ.α Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από το ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και το ΥΠΠΟ.

Προπώληση Εισιτηρίων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share