Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Top Ten Νέα Σμύρνη: Τα ωραιότερα μέρη για φαγητό και ποτό στην πιο "ζωηρή" και ταυτόχρονα οικογενειακή γειτονιά

Σίγουρα θα τα λατρέψεις όλα!

1 Ιουνίου 2020 14:59
Top Ten Νέα Σμύρνη: Τα ωραιότερα μέρη για φαγητό και ποτό στην πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νέα Σμύρνη αποτελεί μία από τις πιο in περιοχές των νοτίων προαστίων μιας και βρίσκεται ένα βήμα από τη θάλασσα αλλά παράλληλα σου χαρίζει και τη βοή της πόλης. Είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείς για ένα after office ποτό, ή την Κυριακάτικη βόλτα σου για φαγητό. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα μαγαζιά που έχουν φανατικό κοινό και σίγουρα πρέπει να εντάξεις στη must visit λίστα σου.

Gaston

Σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο με αστικό design, πάνω στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το Gaston εδώ και 6 χρόνια μας... συντονίζει στη συχνότητα του! Το cool all day στέκι στη δημοφιλή πιάτσα, έχει μετατραπεί στον top all day προορισμό για τους απανταχού Νεοσμυρνιώτες και όχι μόνο.. Χαλαρή ατμόσφαιρα, ευχάριστο περιβάλλον, cool διάθεση, σε έναν όμορφο χώρο, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Εξάλλου, διαθέτει ό,τι τραβά η όρεξή σου..., μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από νωρίς θα απολαύσετε εξαιρετικό καφέ από premium ποικιλίες, εκλεκτά, πλούσια πρωινά και snacks με διαλεχτά υλικά που ετοιμάζονται καθημερινά εδώ - δοκιμάστε σίγουρα τα pancakes-.

Περνώντας η ώρα, θα σας ανοίξει η όρεξη και το απολαυστικό menu θα σας καλύψει κάθε προσδοκία. Μια easy going κάρτα για γεύμα και δείπνο με comfort γευστικές επιλογές μεσογειακής κυρίως κουζίνας χωρίς να λείπουν οι fusion πινελιές. Best sellers τα ριζότο, τα φρέσκα ζυμαρικά ενώ περιζήτητα είναι και τα ζουμερά burgers.

Highlight, τα events που διοργανώνει. Stay tuned!

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 08:00 - 02:00

Παρασκευή & Σάββατο: 08:00 - 03:00

25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9319454

Site: www.gastonanthens.com

Facebook: Gaston

Instagram gaston_nea_smyrni

Classic Nouveau

Το Classic Nouveau είναι ένα στέκι συναντήσεων αυτών που λατρεύουν τον αληθινό καφέ τα πρωινά, αυτών που στη συνέχεια προτιμούν να συζητήσουν, χωρίς οχλοβοή και φασαρία, αυτών που μπορούν να εκτιμήσουν τη ξεχωριστή λιτή ποικιλία τυριών και αλλαντικών από επιλεγμένους προμηθευτές και, τέλος, αυτών που επιθυμούν να μοιραστούν με την παρέα τους ξεχωριστά κρασιά είτε μετά τη δουλειά, είτε το βράδυ.

Δευτέρα: 09:00 - 02:30

Τρίτη: 10:00 - 01:00

Τετάρτη & Πέμπτη: 09:00 - 00:00

Παρασκευή: 09:00 - 02:00

Σάββατο: 09:00 - 00:30

Κυριακή: 10:00 - 00:30

Ελευθερίου Βενιζέλου 25, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9316535

Facebook: Classic Nouveau..jazz cafe & wine bar

Pop Up

Αν τύχει και είστε γύρω τριγύρω στην πόλη κι όχι σε παραλίες, θα ήταν καλή ιδέα να περάσετε από το «Pop Up» στη Νέα Σμύρνη. Τα μέλη της ομάδας σας υπόσχονται ένα είδος ξεχωριστής δροσιάς συνοδεία ποτού και επιλεγμένης μουσικής.

Το «Pop Up» προσέχει πολύ τα κοκτέιλ του, σας θέλει όλους να φεύγετε γεμάτοι και παράλληλα μέσα στην εβδομάδα δημιουργεί προσφορές με κοκτέιλ που θα σας ενθουσιάσουν και δεν θα κάψουν την τσέπη σας, καθ ότι πολύτιμη πλέον.

Καθημερινά: 09:00 - 04:00

25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη, Τ. 211 2137681

Site: popupbar.gr

Facebook: Pop Up Cocktail Bar

Instagram: pop_up_cocktail_bar

Άρωμα Πλατείας

Το "Άρωμα Πλατείας" είναι το πιο cozy καφέ στη Νέα Σμύρνη που θα σε κάνει ναι νιώσεις πως είσαι σπίτι σου. Περιλαμβάνει δύο χώρους, το ισόγειο που ξεχειλίζει με άρωμα… καφέ, βιβλία και συζητήσεις και το υπόγειο όπου η ζεστασιά που αποπνέει η "ζεστή" αισθητική το κάνει ιδανικό για ζευγαράκια και παρέες. Η vintage διακόσμηση και ο χαμηλός φωτισμός, τα πόστερς και τα εξώφυλλα δίσκων, σε συνδυασμό και με την μουσική σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, στα 80’s και 90’s.

Το Άρωμα Πλατείας πέρα από το ταξίδι στο παρελθόν προσφέρει και καλοψημένο καφέ, signature cocktails, σπιτική λεμονάδα, σοκολάτες, γλυκά και κάθε Σαββατοκύριακο μοναδικό brunch. Το πλήθος εδεσμάτων και γεύσεων είναι ικανά να ικανοποιήσουν και τους πιο επιλεκτικούς ουρανίσκους. Φυσικά δεν είναι μόνο ο χώρος που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου, αλλά και οι οικοδεσπότες, που σε υποδέχονται εγκάρδια και σε εξυπηρετούν με χαμόγελα.

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 08:30 - 03:00

Παρασκευή & Σάββατο: 08:00 - 04:00

25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9357505

Facebook: Άρωμα Πλατείας

Instagram: arwmaplateias

Coffee Avenue

Το top μαγαζί της πόλης που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του καλού καφέ. Σε ένα χώρο ζεστό που σίγουρα μια επίσκεψη θα σε πείσει για να το κάνεις στέκι. Στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, η μεγάλη ποικιλία γεύσεων καφέ θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι στο καλύτερο espresso bar της Ιταλίας.

Καθημερινά: 08:30 - 01:30

2ας Μαΐου 32, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9370420

Facebook: Coffee Avenue

Karoo

To καφέ μπαρ που φέρνει την άνοιξη ακόμη και τις πιο χειμωνιάτικες ημέρες, αφού οι πεταλούδες είναι το σήμα κατατεθέν του. Η ζεστή του ατμόσφαιρα είναι αυτή που θα σε κάνει να απολαύσεις τον καφέ σου συνοδευόμενο από ένα hamdmade cake, ενώ το βράδυ τα signature coctails και η μουσική είναι αυτά που σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη.

Καθημερινά: 09:00 - 02:00

2ας Μαΐου 16, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9327355

Facebook: KAROO Blissful Place

Instagram: karoo_blissfulplace

The Grotto

Ανηφορίζοντας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η δροσιά από τα σιντριβάνια και τα πεύκα σε προτρέπουν να πιεις έναν καφέ ξεκουράζοντας το μυαλό σου από τον θόρυβο της πόλης των αυτοκινήτων! Στο Grotto θα πιεις τον πιο σωστό espresso, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για Σαββατιάτικη έξοδο, το Grotto σου υπόσχεται μια μαγευτική flashback βραδιά με Greek Party.

Καθημερινά: 08:00 - 04:00

2ας Μαΐου 16, Νέα Σμύρνη. Τ. 210 9312413

Facebook: The Grotto

La Strega

Ξεκίνησε το ταξίδι της το 1993 στο Παλαιό Φάληρο ως μικρό κατάστημα delivery και από τότε εξελίχθηκε στα αγαπημένα μας funky comfort food εστιατόρια σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Το φαγητό στη La Strega είναι ένας δημιουργικός και νόστιμος συνδυασμός μεσογειακών γεύσεων, της Ανατολής αλλά και της Δύσης. Το μενού είναι πλούσιο σε ιταλικά πιάτα και υλικά, με πλούσια αρώματα και μπαχαρικά.

Extra Tip: Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε αυτό για το οποίο ανυπομονούμε κάθε φορά και… ξεγελά την πείνα μας μέχρι να έρθουν τα κυρίως πιάτα: τα ζεστά ψωμάκια με το απίστευτα γευστικό dip!

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 11:00 - 01:00

Παρασκευή & Σάββατο: 11:00 - 01:30

Χρυσοστόμου Σμύρνη 8, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9833500

Site: lastrega.gr

Facebook: La Strega

BARBQ

Το ξύλο, το μέταλλο και το δέρμα σε λιτές γραμμές βγάζουν μια οικειότητα στον χώρο σε συνδυασμό με την φιλοξενία θα λέγαμε "σαν στο σπίτι σας". Η ανοιχτή κουζίνα δίνει ενέργεια και κίνηση στον χώρο και δείχνει ο,τι μυστικά δεν υπάρχουν σε αυτό το μαγαζί και αυτό που βλέπετε αυτό είναι.

Το μενού είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερο! Όλα φτιαγμένα ώστε να ξυπνούν γευστικές μνήμες και να επαναπροσδιορίζουν την λέξη "φαγητό" και κυρίως την λέξη "κρέας".

Βασική τους φιλοσοφία,η αναζήτηση των καλύτερων και ιδιαίτερων πρώτων υλών. Το κυνήγι συνεχίζεται σε κάθε μεριά της Ελλάδος και κάθε σημείο σε όλο τον κόσμο.

Must try: Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με πεπαλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης.

Καθημερινά: 13:00 - 01:00

Ελευθερίου Βενιζέλου 46, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9319675

Site:barbq.com.gr

Facebook: Barbq

Instagram: barbqathens

Pizzoteca

Μια αυθεντική pizzeria-spaghetteria-creperia από τον Πειραιά καλωσόρισε το αδερφάκι της στη Νέα Σμύρνη, προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Το πρωτότυπο concept στον χώρο του γρήγορου αλλά παράλληλα, γνήσιου ιταλικού φαγητού και καφέ, που ξεκίνησε από τον Πειραιά, συνεχίζει την πορεία του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.Εκτός από την γνήσια ιταλική πίτσα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα ιταλικών γεύσεων με ελληνικές πινελιές, από καλτσόνε, Panini, κρέπες, αλλά και πολλές επιλογές cafe σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Καθημερινά: 09:00 - 01:00

2ας Μαΐου 18, Νέα Σμύρνη, Τ. 210 9323888

Facebook: Pizzoteca_Pizza e Caffe

Instagram: pizzotecabistrot

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share