Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 μαγαζιά στο Πόρτο Ράφτη για καφέ - ποτό και διασκέδαση με απίθανη θέα

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

7 Ιουλίου 2020 07:52
4 μαγαζιά στο Πόρτο Ράφτη για καφέ - ποτό και διασκέδαση με απίθανη θέα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένας από τους hot προορισμούς για κάθε Αθηναίο το καλοκαίρι αλλά και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα είναι σίγουρα το Πόρτο Ράφτη.

Μπορεί μπροστά στην Γλυφάδα και την Βουλιαγμένη να περνάει σε δεύτερη μοίρα ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που το προτιμούν το καλοκαίρι και όχι μόνο! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως χρόνο με τον χρόνο οι μόνιμοι κάτοικοι αυξάνονται αφού, μέσα Αττικής Οδού, η περιοχή απέχει από την Αθήνα περίπου 40 λεπτά ενώ βρίσκεται και μια ανάσα από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"!

Δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που επιλέγουν το Πόρτο Ράφτη για να περάσουν ξέγνοιαστα τις καλοκαιρικές τους μέρες αλλά και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα! Γι' αυτό το Athensmagazine.gr είναι εδώ για εσένα. Η θέα από την περιοχή απίθανη με το νησί του Ράφτη να δεσπόζει στο κέντρο του κόλπου, από το οποίο αποτελείται το Πόρτο Ράφτη! Όπως είναι λογικό λοιπόν δύσκολα θα ΔΕΝ θα βρεις μαγαζί χωρίς την απαραίτητη θέα!

Ποια είναι τα 4 μαγαζιά που έχει να σου προτείνει το Athensmagazine.gr για ένα χαλαρό καφέ αλλά και για ποτό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες; Πάμε να τα δούμε παρακάτω;

Kazba

Το Kazba bar kouzina βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη, ένα προάστιο της Αθήνας, μόλις 35 λεπτά από το κέντρο της πόλης και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο. Η καταπληκτική θέα στο νησί του Ράφτη εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική του χώρου, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, τα γήινα χρώματα και την αυλή με τον όμορφο κήπο, προσφέροντας στους επισκέπτες μας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και την αίσθηση ότι βρίσκονται σε νησί.

Όσο για την κουζίνα του, το menu επιμελήθηκε το The Holy Goat Gastronomy Team και σας ταξιδεύει σε νέους γαστρονομικούς προορισμούς με φρέσκιες μυρωδιές απευθείας από την γη και την θάλασσα της Μεσογείου. Χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες σε συνταγές από την ελληνική και την διεθνή κουζίνα, ενώ μας παρουσιάζει και πιάτα μεσογειακού χαρακτήρα που προκαλούν τις αισθήσεις.

Το kazba δίνει προτεραιότητα στα cocktail και σε συνεργασία με τους άρτια εκπαιδευμένους bartenders δημιουργεί δικές του συνταγές που προκαλούν τις αισθήσεις. Επιλέξτε το cocktail που σας ταιριάζει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας...

Όσο για καφέ; Λειτουργώντας καθημερινά, όλο τον χρόνο από τις εννέα το πρωί το kazba δίνει επίσης την επιλογή για απολαυστικά ζεστά και κρύα ροφήματα, γλυκό, παγωτό, συνδυάζοντάς το brunch που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο χώρος προσφέρεται για οποιαδήποτε προσωπική σας εκδήλωση όπως : cocktail party, party γενεθλίων, reunions, δεξίωση γάμου, βάφτισης. Είναι δυνατόν επίσης να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για επαγγελματικά events.

Πόρτο Ράφτη - Γρέγου 27 & Κεφαλληνίας [email protected]
2299076800 - 6947263281

Barco

Τί λέτε; ...μπαρκάρουμε; H Ανατολική Αττική αγκαλιάζει τη νέα μόδα! Barco... cafe Bar Restaurant στο Πόρτο Ράφτη! 24ωρη all day & all night διασκέδαση!

Απέριττη αισθητική, εκπληκτική θέα, μοναδικές γεύσεις, σπάνια coctails & coffee blends!

Προσιτές τιμές!

Το πιο ...must στέκι στην Ανατολική Αττική άνοιξε πριν από περίπου 3 χρόνια και αποτελεί το νπούμερο ένα στέκι της περιοχής για τη νεολαία και όχι μόνο!

Ένα νέο hot spot που τα έχει όλα: λιτή απέριττη αισθητική, μαγευτική θέα, υψηλό επίπεδο γεύσεων, προσιτές τιμές και μια εκλεκτή λίστα από ευφάνταστα cocktails και σπάνια coffee blends. Ελάτε, να μπαρκάρουμε όλοι μαζί!

Λεωφόρος Γρέγου 57, Πόρτο Ράφτη

Για κρατήσεις: 2299 074307

Del Mar

Θες να απολαύσεις καφέ,φαγητό,ιδιαίτερα αποστάγματα & cocktails, με δωρεάν πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, ακούγοντας παράλληλα κάποιους από τους καλύτερους εγχώριους και διεθνείς djs! Ο απόλυτος προορισμός για all day διασκέδαση στην Ανατολική Αττική είναι εδώ.

To Del Mar στην νέα του εκδοχή είναι ένα all day bar-restaurant πάνω στο κύμα, στην παραλία του Πόρτο Ράφτη, διαθέτει οργανωμένη παραλία με δωρεάν ξαπλώστρες και άψογο service για καφέ,πολλές επιλογές φαγητού, και φανταστικά coctails τα οποία υπογράφει ο διακεκριμένος mixologist Παναγιώτης Φράγκος.

Δίνει έμφαση στην ποικιλία των παρεχόμενων προϊόντων ώστε να μπορείς να βρεις Non alcohol επιλογές, ιδιαίτερα ice tea,βιολογικά παγωτά & μοναδικά γλυκά!

Για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας λειτουργεί και χώρος εστιατορίου με μοναδικές γεύσεις ανάλογα την εποχή.

Γνωστό για τις μουσικές του επιλογές με resident dj τον αγαπημένο Costa Bana, με Live events αλλά και διάσημους djs όπως οι Nikos Diamantopoulos,Theo Grooves,Motiva,Plastic People κ.α.

Διεύθυνση: Αυλακίου 52, Πόρτο Ράφτη 190 03
Τηλέφωνο: 2299 075688

Status

Από την πλευρά του Αγίου Σπυρίδωνα εδώ και χρόνια δεσπόζει το Status! Ένα από τα μαγαζιά με την καλύτερη θέα στην περιοχή για καφέ, ποτό και φαγητό πάνω στο κύμα! Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ το Status σε περιμένει για να περάσεις χαλαρά τη μέρα σου και να απολαύσεις την θέα και γιατί όχι να ρίξεις και μια βουτιά, αφού η θάλασσα είναι κυριολεκτικά στα πόδια σου...

Διεύθυνση: Λεωφορος Γρεγου 87, Πόρτο Ράφτη 19003 Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2299 074004

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share