Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησαν τα «λουκέτα» - Κλείνει το γνωστό κατάστημα-καφέ «Αμαρυλλίς» στην Κηφισιά (photo)

«Βόμβα»

27 Απριλίου 2020 12:20
Ξεκίνησαν τα «λουκέτα» - Κλείνει το γνωστό κατάστημα-καφέ «Αμαρυλλίς» στην Κηφισιά  (photo)

Λουκέτο βάζει γνωστό κατάστημα-καφέ στην Κηφισιά, καθώς όπως ανακοίνωσε δεν πρόκειται να ανοίξει μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν πως δεν θα ανοίξουν την επιχείρησή τους βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες του γνωστού καφέ «Αμαρυλλίς».

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανάρτησή τους στο Facebook: «Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του – το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας

Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπήρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά».

Δείτε ολόκληρο το post στο Facebook:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share