Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έξοδος εν μέσω καραντίνας - Το πρώτο online καφέ είναι γεγονός!

Πανέξυπνη ιδέα!

6 Απριλίου 2020 14:57
Έξοδος εν μέσω καραντίνας - Το πρώτο online καφέ είναι γεγονός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καραντίνα και ο κορωνοϊός μας έχουν στερήσει πολλά πράγματα ένα εξ αυτών, οι έξοδοι με τους φίλους μας. Μπορεί όλα τα μαγαζιά εστίασης να είναι κλειστά αυτή τη στιγμή και η μόνη μας επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους να είναι τηλεφωνική, τα δεδομένα όμως άλλαξαν.

Τα πάνω κάτω ήρθε λοιπόν να φέρει το γνωστό καφέ της Πλάκας "Κιμωλία" και να δημιουργήσει ένα online καφέ που σου δίνει τη δυνατότητα να πιεις τον καφέ σου με την παρέα σου σαν να είστε μαζί!

Στο online καφέ, οι φίλοι κάθονται γύρω από ένα virtual τραπέζι, μιλάνε μεταξύ τους ιδιωτικά, ενώ πίνουν τον καφέ ή το ποτό τους. Παράλληλα, όμως, υπάρχει και το μεγάλο τραπέζι, το οποίο είναι ανοιχτό σε περισσότερους ανθρώπους, έτσι μπορείς να πιεις καφέ ακόμη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις!

Επιπλέον, μπορείς να συναντηθείς στο online καφέ για να δουλέψεις με τους συνεργάτες τους και να κάνεις κάποιο μάθημα, αφού δίνεται η δυνατότητα, εκτός από video, και chat και διαμοιρασμού οθόνης.

Πώς δουλεύει το πρώτο online καφέ της Αθήνας;

Υπάρχουν 15 διαθέσιμα τραπέζια με μέγιστο αριθμό 5 ατόμων ανά τραπέζι. Άρα, μπορούν να εξυπηρετηθούν 15 αιτήσεις για κωδικούς ανά ημέρα.

Κάθε λογαριασμός χρήστη που λαμβάνετε, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνετε την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00, που αλλάζουμε κωδικούς

Κάθε τραπέζι έχει πέντε (5) συγκεκριμένους λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Δηλαδή δε γίνεται κάποιος να μπει στο άσχετο στο δικό σας τραπέζι (πράγμα που καμία φορά μπορεί να γίνει στην πραγματικότητα. Εδώ όχι).
Είναι δωρεάν; Υπάρχει όριο κρατήσεων;

Όλο αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τίποτα. Πληρώνετε μόνο το ρεύμα που καίτε σπίτι σας
Μπορείτε να κάνετε όσες κρατήσεις θέλετε. Δεν υπάρχει όριο αρκεί να κάνετε μια λελογισμένη χρήση (μην μας κάνετε κράτηση κάθε μέρα)

Δεν καταγράφεται καμία συνεδρία που κάνετε στα τραπέζια σας. Η δυνατότητα αυτή έχει απενεργοποιηθεί εκ των προτέρων.

Αν θέλετε να κλείσετε τραπέζι για περισσότερα άτομα, για κάποια ειδική ανάγκη, μπορείτε να μας το ζητάτε και να το βλέπουμε κατ’ εξαίρεση.

Αν δεν καταφέρετε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας τη μέρα που κάνατε την κράτηση, στέλνετε ένα μήνυμα στη σελίδα στο Facebook ή στο mail και ζητάτε μια παράταση για άλλη μια μέρα (όχι περισσότερο).

Μπορείτε να κάνετε εύκολα την κράτησή σας εδώ!

Αν αυτή την περίοδο σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις κάποιο μάθημα Online, ρίξε μια ματιά σε αυτά που θα κάνουν το χρόνο που λίγο πιο ευχάριστο. Τα περισσότερα εξ αυτών θα μπορείς να τα παρακολουθήσεις όσο πίνεις τον καφέ σου στην online κιμωλία, και ακόμη καλύτερα να "συνεργαστείς" και με κάποιον από... το διπλανό τραπέζι!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share