Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πόλη φάντασμα: Η Αθήνα του... κορωνοϊού με drone από ψηλά

Απίστευτες εικόνες

31 Μαρτίου 2020 10:55
Πόλη φάντασμα: Η Αθήνα του... κορωνοϊού με drone από ψηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εικόνα στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας θυμίζει Δεκαπενταύγουστο. Εικόνα των μεγαλύτερων οδικών αξόνων της πρωτεύουσας από ψηλά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν παρθεί, μας δίνει η ομάδα Up Stories.

Λεωφόρος Κηφισού, Λεωφόρος Κηφισίας, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Λεωφόρος Συγγρού και τέλος το υπό διαμόρφωση ακόμα Δέλτα του Φαληρικού Όρμου είναι οι τοποθεσίες που παρουσιάζονται μέσα από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Πάρνηθα: Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο!

Tο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Πάρνηθα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, ενώ μάλιστα είναι και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Η Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα είναι ένα από τα πιο ωραία εκκλησάκια της Αττικής σε μία τοποθεσία που σφύζει από πράσινο, σε ένα πολύ απόμερο και ήσυχο μέρος. Η βόλτα με τα drones είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία, όπως ήταν

Η προσέγγιση γίνεται από τον οικισμό του Αυλώνα με το αυτοκίνητο να πρέπει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα δύσκολου και λασπώδους χωματόδρομου για να φτάσει κάποιος στην αρχή του πεζοπορικού μονοπατιού.

Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, ευχάριστη, με περίπου 1 ώρα πεζοπορία. Το εκκλησάκι βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο που βγαίνει από μία «θάλασσα» με πεύκα

Μια επίσκεψη που αξίζει τον κόπο για την ομορφιά της πεζοπορία και του καταπράσινου τοπίου. Το βίντεο είναι από την ομάδα Up Drones στο youtube που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share