Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Κορωνοϊός: Λουκέτο και στα ΜΜΜ της Αθήνας

Μεγάλη προσοχή - Σας αφορά

19 Μαρτίου 2020 13:15
Κορωνοϊός: Λουκέτο και στα ΜΜΜ της Αθήνας
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ραγδαία μέτρα παίρνει η κυβέρνηση λόγω κορωνοϊού και προχωράει και στην αναστολή, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, των μεταμεσονύχτιων δρομολογίων στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό καθώς επίσης και των αντίστοιχων του τραμ!

Τα τελευταία δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 θα αναχωρούν πλέον στις 00.20, ενώ οι επιβάτες πρέπει να θυμούνται ότι όσον αφορά στο τραμ, λειτουργεί μόνο η γραμμή Βούλα - Κασομούλη.

MMM Αθήνα κορωνοιος

Κορωνοϊός: Εξαφανίστηκε ο κόσμος από τα ΜΜΜ - Πόσο έχει μειωθεί η κίνηση;

Ο κορωνοϊός όπως ήταν λογικό έχει επηρεάσει και τα ΜΜΜ της Αθήνας αφού η κίνηση στα έχει μειωθεί κατά 50%, καθώς ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα νέα μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Μετρό Γιώργο Θωμόπουλο.

Ο κ. Θωμόπουλος μίλησε στο Mega για τις αλλαγές στα δρομολόγια, αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε μετρό, λεωφορεία και τραμ.

«Διαβεβαιώνουμε ότι παίρνουμε όλα τα μέτρα απολύμανσης σε συρμούς και σταθμούς», δήλωσε ο κ Θωμόπουλος και πρόσθεσε πως «στο μετρό, σεβόμενοι τη νομοθεσία έχουμε δώσει ειδικές άδειες φροντίδας τέκνων όπως επίσης έχουμε μεριμνήσει και για τις ευπαθείς ομάδες».

Κορωνοϊός MMM

Ο αριθμός των εργαζομένων τα ΣΤΑΣΥ που θα λάβουν τις ειδικές άδειες εκτιμάται ότι είναι γύρω στις 25000, ενώ τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες είναι γύρω στα 50.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια μοιάζουν με αυτά του καλοκαιρινού ωραρίου, ενώ αλλαγή στα ωράρια έχουν και τα σούπερ μάρκετ.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share