Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στην νυχτερινή Αθήνα! «Λουκέτο» βάζουν νυχτερινά κέντρα και θέατρα λόγω κορωνοϊού - Αναλυτικά η λίστα (photo)

Όλες οι ανακοινώσεις

12 Μαρτίου 2020 12:06
«Βόμβα» στην νυχτερινή Αθήνα! «Λουκέτο» βάζουν νυχτερινά κέντρα και θέατρα λόγω κορωνοϊού - Αναλυτικά η λίστα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» πέφτει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με κέντρα διασκέδασης αλλά και θέατρα να βάζουν «λουκέτο» λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού που παρουσιάζεται τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας με τα κρούσματα να έχουν φθάσει τα 99, ενώ τα ξημερώματα είχαμε δυστυχώς και το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα.

Πιο αναλυτικά, την αρχή έκανε το Τeatro το οποίο ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη πρεμιέρα με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη, ενώ ακολούθησε το Estate με Σάκη Ρουβά Στέλιο Ρόκκο και Έλενα Παπαρίζου.

Η λίστα όμως μεγαλώνει καθώς ανακοίνωσαν αναστολή της λειτουργείας τους λόγω κορωνοϊού το Hotel Ερμού με την Άννα Βίσση αλλά και το Box Athens, με Melisses και Τάμτα!

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.

Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα, ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την «απειλή» και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία… Ευχαριστούμε πολύ, Άννα Βίσση και όλη η ομάδα του «Hotel Ερμού»

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους.
ΒΟΧ Athens

Και το Yton the music show με τον Νίκο Βέρτη σήμερα αποφάσιε να ανακοινώσει την προσωρινή διακοπή όλων των παραστάσεων.

Αρκετά είναι και τα θέατρα που κατέβασαν πρόωρα αυλαία λόγω κορονοϊού όπως «Η σκούπα», το Hairspray», το «Τop Girls» ενώ στις 25 Μαρτίου κατεβαίνει και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση

Το ίδιο κάνουν όμως και εκδοτικοί οίκοι που έχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Την απόφαση αυτή πήραν και οι εκδόσεις Διόπτρα

Τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαν για το Μάρτη αναβάλλουν οι εκδόσεις Διόπτρα για τον μήνα Μάρτη. Ο εκδοτικός οίκος που μετά τα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου Books & Life είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων με παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις με συγγραφείς, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό αποφάσισε να τα αναβάλλει όλα.

Nα σημειώσουμε ότι και οι τηλεοπτικές εκπομπές σε όλα τα κανάλια που είχαν συμμετοχή κοινού άλλαξαν σχέδια και θα βγαίνουν πλέον στον αέρα χωρίς κοινό. Χθες είδαμε ήδη την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά χωρίς κοινό και το ίδιο θα γίνει και με την πρεμιέρα του Just the 2 of us αλλά και το YFSF!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share