Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος Καρναβαλικός Χορός στην Ελλάδα!

Μη το χάσετε!

25 Φεβρουαρίου 2020 13:36
Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος Καρναβαλικός Χορός στην Ελλάδα!

Ίσως το έχουμε ξαναγράψει στις σελίδες μας αλλά το απόλυτο Party γίνεται -που αλλού; – στην Πάτρα!

Η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, φιλοξενεί ένα event πολύ διαφορετικό από τα άλλα, τόσο ως προς το ύφος και τη μουσική όσο και στην ενέργεια.

Ο Κόκκινος Χορός, κάθε τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού όπως συνηθίζεται, υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση στο κόκκινο και θεωρείται, για όσους ξέρουν, η καλύτερη «προπόνηση» για το επερχόμενο 3ήμερο του Καρναβαλιού!

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και θα γίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά σε ένα μοναδικό venue για εκδηλώσεις, το Royal (παλαιό πτωχοκομείο) με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, η οποία δημιουργεί την καλύτερη «σκηνή» για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Party.

Και φέτος Party πριν το Party
Ο Κόκκινος Χορός είναι διάσημος για τη μουσική του. Όπως και πέρσι, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα… Party πριν το Party. Από νωρίς και πριν αρχίσει το πρόγραμμα του Κόκκινου Χορού, θα ξεκινήσει το καρναβαλικό Party, το οποίο θα σε ταξιδέψει στα πιο κλασικά carnival ακούσματα προηγούμενων ετών σε συνδυασμό με τις πιο «ξεσηκωτικές» μουσικές των 90s. Δηλαδή, η τέλεια πάσα για να μπεις λίγο αργότερα στο κυρίως Party, με το μοναδικό mix νέων και παλαιών ήχων που μόνο στον Κόκκινο Χορό μπορείς να βρεις.



Στα decks, οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος, κλασικές αξίες στη μουσική και το καλύτερο δίδυμο για το φετινό καρναβάλι. Ο Κόκκινος Χορός είναι Free Drink, προσφέροντας απεριόριστο ποτό και φαγητό για να μη σου λείψει τίποτα!

Κάθε χρόνο SOLD OUT
Για να μη μείνετε στην απ’ έξω… πρέπει να κινηθείτε γρήγορα! Δεν μένει πολύς χρόνος και ο Κόκκινος Χορός είναι κάθε χρόνο Sold Out. Μην ξεχάσετε ότι η κόκκινη ενδυμασία είναι υποχρεωτική. Επιλέξτε αθλητικά παπούτσια, θα σας χρειαστούν! Μην αναρωτιέστε γιατί, αφού ο χορός, η ενέργεια και το κέφι είναι ατέλειωτα!


Αυθεντικό Mojito
Το τέλειο Party επιβάλλει ένα αυθεντικό Mojito! Το Bacardi, για μία ακόμα χρονιά, θα είναι εκεί για να σας ταξιδέψει και να α; κεράσει ένα αυθεντικό Bacardi Mojito, από τον Mixologist του Χορού. Έτσι θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία με αυθεντικό Mojito και διασκέδαση. Μην ξεχνάτε ότι, και φέτος το Bacardi θα χαρίσει μοναδικά δώρα!

Η Λουξ είναι πάντα εκεί, παρούσα σε κάθε στιγμή του Καρναβαλιού. Ξέρει πώς να σε δροσίσει, ποιοτικά και Ελληνικά. Πόσο μάλλον φέτος, που γιορτάζει τα 70 χρόνια της.

Για αυτό λοιπόν, ετοιμάσου, ντύσου στα κόκκινα, μάζεψε την παρέα σου και ξεκίνησε για Πάτρα. Θα μας θυμηθείς! Καλή διασκέδαση!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share