Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Frankie’s in love!

Θα περάσετε τέλεια!

13 Φεβρουαρίου 2020 15:16
Frankie’s in love!

Από τον μεγάλο Frank Sinatra παίρνουν το όνομα τους ενώ η απολαυστική ιταλική κουζίνα είναι έργο του executive chef των Nice n easy Χρήστου Αθανασιάδη και του chef de cuisine Παναγιώτη Μωυσή.

Ο χώρος στο “Frankie” στο Κολωνάκι φλερτάρει με το old fashion και το σύγχρονο ντιζάιν με ανοιχτή κουζίνα, ξυλόφουρνο και αστραφτερό μπαρ στο ισόγειο, σπιτική σάλα και classy ατμόσφαιρα. Το νεότερο αδελφάκι του στη Ν. Ερυθραία, ποντάρει στο άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον, ενώ και εδώ πρωταγωνιστεί ο ρουστίκ ξυλόφουρνος και η ανοιχτή κουζίνα ενώ για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική.

Δύο πραγματικά πολύ όμορφα μαγαζιά, η τέλεια επιλογή για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ιταλική ζεστασιά και κομψότητα. Το μενού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βραδιά των ερωτευμένων ποντάρει σε εκλεπτυσμένες γεύσεις με θαλασσινά, σολομό, φιλέτο μοσχάρι για να κλείσει με ένα θεαματικό Red Velvet Cake με σος από κόκκινα μούρα και sorbet από φράουλες στο κόκκινο χρώμα του του παθους…

Για όσους θέλουν να βρεθούν σε ιταλικό mood ολόκληρη τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το “Frankie” είναι ανοιχτό από το πρωί με brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα.

Σκουφά 42, Κολωνάκι τηλ: 210 364 7052 e-mail: [email protected]
Χ. Τρικούπη 125, Ν. Ερυθραία, τηλ: 210 800 3851 e-mail: [email protected]

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share