Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βολιώτικη Τσιπουρομανία: Το αυθεντικό μεζεδοπωλείο που πρέπει να επισκεφτείς!

Τρομερές γεύσεις!

30 Ιανουαρίου 2020 14:15
Βολιώτικη Τσιπουρομανία: Το αυθεντικό μεζεδοπωλείο που πρέπει να επισκεφτείς!

Η «ΒΟΛΙΩΤΙΚΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΑΝΙΑ» ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 24/03/2011 από την αγάπη μας για το καλό σπιτικό φαγητό και το τσίπουρο. Είμαστε ένα αυθεντικό «Βολιώτικο» τσιπουράδικο, μεζεδοπωλείο όπως φανερώνει άλλωστε και το όνομά μας.

Η κάβα μας απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία σε εμφιαλωμένα κρασιά, τσίπουρα, ούζα, μπύρες και ρακόμελα. Διαθέτουμε 50 ετικέτες σε εμφιαλωμένα κρασιά (κτήμα Σκούρα, κτήμα Γεροβασιλείου, κτήμα Βίβλια Χώρα, κτήμα Μουσών και βιολογικά κρασιά «Λήμνου». 38 ετικέτες σε τσίπουρα με ή χωρίς γλυκάνισο. 84 σε ούζα και αποστάγματα και συνολικά 90 ετικέτες σε ελληνικές και εισαγόμενες μπύρες.

Δεν λείπει βέβαια και το χύμα κρασί (8 διαφορετικά είδη).

Το μενού μας είναι πλούσιο που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο «απαιτητικό» ουρανίσκο, τα πάντα μα τα πάντα είναι της ώρας και χειροποίητα.

Η κουζίνα μας στηρίζεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, περιλαμβάνει μόνο ελληνικά κρέατα σε χοιρινά από επιλεγμένες φάρμες, premium κοπές σε μοσχάρι, χειροποίητα κεμπάπ και μεγάλη ποικιλία σε λουκάνικα, παστουρμάδες, σουτζούκια, καβουρμάδες της εταιρίας «SARRY».

Από το μενού μας δεν λείπουν τα φρεσκότατα ψαρικά και θαλασσινά. Ενδεικτικά ξεχωρίζουν το «χταπόδι σαγανάκι», τα «μύδια μπεκρή μεζέ», το «καλαμάρι μεθυσμένο», το «κριθαρότο με γαρίδες» και το «φρέσκο» τηγανητό καλαμάρι μας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μπορείτε να διασκεδάσετε κοντά μας με ζωντανή μουσική, έντεχνο , λαϊκό, ελαφρολαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα.

Εάν σας αρέσει το καλό φαγητό και ποτό αξίζει να μας επισκεφθείτε.
ΤΑΤΟΪΟΥ 129, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. | 2102820045, 6932638591

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share