Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παλιάτσος: Με καταπληκτικά events όλη την εβδομάδα!

Μην τα χάνετε!

16 Ιανουαρίου 2020 15:01
Παλιάτσος: Με καταπληκτικά events όλη την εβδομάδα!

Κάθε Κυριακή εκτός από την τελευταία κάθε μήνα φιλοξενούμε live! Οι μπάντες που εμφανίζονται παρουσιάζουν κυρίως blues, jazz, funk και rock χωρίς να αποκλείεται η pop και η party διάθεση.

Από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή υπάρχουν Djs που επιμελούνται τη μουσική και δίνουν το δικό τους groove σε απόλυτη αρμονία με το χώρο και το στυλ του Παλιάτσου. Έτσι, τη Δευτέρα από τις 22:00 στα decks βρίσκεται ο PlayMo Bill με freestyle διάθεση και την Τρίτη στις 22:00 η Lydia Z δίνει έμφαση σε funk, soul, jazz, blues αλλά και στην electronica.

Το Cabaret Latino κάθε Τετάρτη στις 22:00 είναι ένα πάρτι θεσμός και μία ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν ή θέλουν να μυηθούν στους ρυθμούς και τις μελωδίες της Λατινικής Αμερικής. Ατμόσφαιρα Cabaret με τους Brazilatin Dance Group να οδηγούν το ρυθμό μέσα από τις αισθαντικές χορευτικές φιγούρες των εκπληκτικών χορευτών, Thiago, Eleniza, Muralha, Madela και Adriano αλλά και την εκρηκτική Odalis Palma να ξεσηκώνει με το τραγούδι της.

Την Πέμπτη τα decks αναλαμβάνει από τις 22:00 ο groove maker Dj RGTakis ενώ την Παρασκευή ο Chairman παίρνει την σκυτάλη ζωγραφίζοντας σε μαύρους ρυθμούς.

Το Σάββατο ξεκινά στις 16:00 σε πιο χαλαρή διάθεση με τον Bakerman σε ένα πρωτόγνωρο ‘παιχνίδι’ με Balearic αισθητική να ισορροπεί σε απόλυτη αρμονία με τα beats μέχρι το βράδυ που αναλαμβάνει ξανά ο RGTakis σε πιο δυναμικό set με party διάθεση.

Η Κυριακή ξεκινά με τον Little D στα decks από τις 16:00 σε relaxed ρυθμούς για να ακολουθήσει ο Pavlos Tsagkarakis με το δικό του freestyle mood λίγο πριν και μετά το live του Παλιάτσου.

Η τελευταία Κυριακή κάθε μήνα είναι αφιερωμένη σε Guest Dj Sets έκπληξη

Για περισσότερες πληροφορίες για τα events και όχι μόνο επισκεφτείτε:

Τη σελίδα του Παλιάτσου στο Facebook https://www.facebook.com/PaliatsosBarAthens/ και στο Instagram https://www.instagram.com/paliatsos_bar/

 

Υπηρεσίες

Ροή ειδήσεων

Share