Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Whisky Live: Luxury Sampling από 39€ Hotel Grande Bretagne!

Μην το χάσετε!

12 Δεκεμβρίου 2019 14:10
Whisky Live: Luxury Sampling από 39€ Hotel Grande Bretagne!

Το διεθνές Whisky Live, στο ετήσιο ταξίδι του σε περισσότερες από 45 μητροπόλεις σε όλο τον κόσμο και μετά την Sold Out εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Αθήνα, διοργανώνοντας μια μοναδική βραδιά Luxury Sampling γεμάτη εκπλήξεις!

It's a date!
Ραντεβού την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, για να γνωρίσουμε τα «Whiskies of the World» και να δοκιμάσουμε, από τις 18:00 έως τις 23:00, μια σειρά από εξαιρετικά single malts και όχι μόνο, βραβευμένα ουίσκι, ειδικές εμφιαλώσεις, σπάνιες "Old 'n Rare" ετικέτες και premium labels που δεν εισάγονται ακόμη στην ελληνική αγορά.

Tastes 'n Coffee
Γλυκά "δωράκια" από το Kakau και εξαιρετικός Irish "taf" coffee" θα προσφέρονται καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς για να συνοδεύσουν τα ουίσκι σας και από τις 20:00 ο Chef της Μεγάλης Βρεταννίας θα μας σερβίρει μοναδικά gourmet mini bites, στο πλαίσιο μιας διεργασίας food pairing.

Masterclasses by the Chairman!
O διασημότερος Whisky Expert της νεότερης γενιάς και Πρόεδρος των World Whiskies Awards, Rob

Allanson, θα είναι στο Whisky Live για να μας συστηθεί και να διοργανώσει 2 μοναδικά – δωρεάν – in hall masterclasses:


19:00 - Whisky: A world tour
20:30 - Ireland and Islay, smoke and butter

"Old & Rare" by Roser & Ferla
Και αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το Whisky και την ιστορία του, επισκεφθείτε το "Auld and Rare" corner, για να δείτε 7 σπάνιες ετικέτες που επέλεξαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση οι διεθνούς φήμης Σκωτσέζοι ειδήμονες Simon Roser & Franchi Ferla, που δημιουργήθηκαν "the old way".

VIP Εισιτήριο: 1 γευστική δοκιμή Auld & Rare (βάσει διαθεσιμότητας, δοκιμή από τις 20:30 και μετά)
Exclusive Εισιτήριο: 5 γευστικές δοκιμές Auld & Rare (βάσει διαθεσιμότητας)



"Old & Rare" by CV Distillers
Το κορυφαίο whisky bar, θα είναι εκεί για να σας προτείνει ακόμη μία "Auld and Rare" ετικέτα, ως επιλογή για τα VIP και τα Exclusive εισιτήρια (σύνολο 8 labels).
Και για όποιον δεν θέλει να σταματήσει να δοκιμάζει, σας προτείνει μια σειρά από πρόσθετες ετικέτες σε ειδικές προνομιακές τιμές, για να σας συστήσει μερικά από τα "διαμάντια" του.

It's an Exclusive
Στο Whisky Live κάθε επισκέπτης είναι VIP!

Όποιος όμως αναζητά την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια προσφέρουν μια πρόσθετη παλέτα από 20+ ιδιαίτερες εκδόσεις premium ουίσκι, με την ακριβότοτερη να ξεπερνά τα 480€.

Christmas Gift από το WL Shop by «Κάβα Ανθίδης»
Μία εξαιρετική ποικιλία από labels σε περιμένει στο Shop του event, γιατί σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα καλό μπουκάλι ουίσκι!


Εισιτήρια
VIP light: από 39€ - Όλα τα VIP labels
VIP: από 70€ - Όλα τα VIP labels + 1 γευστική δοκιμή Old & Rare
Exclusive: 220€ - Όλα τα VIP labels + (20+) Exclusive labels + 5 γευστικές δοκιμές Old & Rare

Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει. Και αν πιστεύεις πως το whisky είναι κάτι παραπάνω από ποτό, το Hotel Grande Bretagne είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι!

Για την αγορά των εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/happenings/hotel-grande-bretagne/whisky-live-athens-2019/

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share