Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται το 6ο Santa Run! Η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα για καλό σκοπό!

Αμέτρητοι Αγιοβασίληδες στους δρόμους!

3 Δεκεμβρίου 2019 15:49
Έρχεται το 6ο Santa Run! Η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα για καλό σκοπό!

Για μια ακόμη χρονιά η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα και στις 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί όλη η πόλη θα γεμίσει χιλιάδες Αγιοβασίληδες για καλό σκοπό.

3+1 Χριστουγεννιάτικα καφέ στην Αθήνα!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Santa Run, μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό και πάνω απ' όλα Χριστουγεννιάτικο ύφος θα διεξαχθεί ο πιο γιορτινός και διασκεδαστικός αγώνας δρόμου.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την είσοδο του City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club, φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερη η συμμετοχή του κοινού που θα τρέξει συμβολικά μία διαδρομή 3 χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση.
Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

Το Santa Run πραγματοποιείται με διοργανωτές τα Holmes Place, καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι η εταιρία Κωτσόβολος, η Melissa με την καντίνα της «Melissa On the Road» που θα είναι εκεί για να προσφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους απαραίτητους υδατάνθρακες και την ενέργεια που θα χρειαστούν μετά το Santa Run και το MILKO με τα νέα Choco Protein και Dark Choco Protein, τα οποία συνδυάζουν την αγαπημένη σοκολατένια γεύση MILKO χωρίς ζάχαρη και την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης 26g, το καλύτερο recovery μετά τον αγώνα!


Η CEO των Holmes Place κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο κέντρο της Αθήνας και ελπίζουμε το φετινό Santa Run να κάνει ρεκόρ συμμετοχών, ενισχύοντας δύο σημαντικούς σκοπούς, λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.»

Πληροφορίες συμμετοχής στο 6ο Santa Run

Επιπρόσθετες πληροφορίες: Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ (όπου περιλαμβάνεται η στολή του Αϊ – Βασίλη). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σε ένα από τα παρακάτω Holmes Place Clubs:

Holmes Place Maroussi
(Αγίου Κωνσταντίνου 40, τηλέφωνο επικοινωνίας - 2106196791)
Holmes Place Glyfada
(Γρ. Λαμπράκη 83, τηλέφωνο επικοινωνίας - 2109690096)
Holmes Place Athens
(Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, τηλέφωνο επικοινωνίας - 2103259400)
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/6o-santa-run-epistrefei-stin-athina

Η Αθήνα έγινε ακόμα πιο όμορφη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της!

Αρχίζει και αλλάζει όψη η Αθήνα για τα Χριστούγεννα με εορταστικούς φωτισμούς να τοποθετούνται σε βασικούς οδικούς άξονες.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για πρώτη φορά η Περιφέρεια τοποθετεί εορταστικό φωτισμό σε βασικούς οδικούς άξονες ενόψει των Χριστουγέννων. 3+1 Χριστουγεννιάτικα καφέ στην Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 1500 ιστοί ηλεκτροφωτισμού έχουν διακοσμηθεί με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, κόκκινου και λευκού χρώματος, στις λεωφόρους Κηφισίας, Αθηνών, Συγγρού, Μεσογείων και Ποσειδώνος, όπως και στην οδό Πειραιώς.

Επιπρόσθετα, χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια θα τοποθετηθούν σε σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας, προκειμένου να αλλάξουν τις περιοχές, εντάσσοντας την Αθήνα στα Χριστούγεννα και στην εορταστική περίοδο.

Για την τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται υπερωριακά, καθώς και τα σαββατοκύριακα.

Οι όμοροι Δήμοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν με προσωπικό και μηχανήματα, προκειμένου η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και η Αθήνα να είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε: «Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στο να αλλάξει όψη η Αττική. Ώστε να αποκτήσει γιορτινό και εορταστικό χρώμα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Περιφέρειας που εργάζεται και εκτός του κανονικού ωραρίου. Όμως και τους Δήμους που συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου.

Δεσμευθήκαμε ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο».

Έξοδος Αθήνα: Πού να πάτε σήμερα στην πρωτεύουσα!

Έξοδος στην Αθήνα: Δείτε στο Athensmagazine.gr που να βγείτε σήμερα (29/11) στην πρωτεύουσα για να διασκεδάσετε!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η αρρώστια της Νιότης του Φέρντιναντ Μπρούκνερ στο Tempus Verum-Εν Αθήναις!

«Βερβερίτσα Reloaded» του Νίκου Μουτσινά

Η σπαρταριστή κωμωδία για δεύτερη χρονιά στο ανακαινισμένο Θέατρο Λαμπέτη από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Ο Μενέλαος Φονιάς (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γενέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως..χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρουν το δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους την "Βερβερίτσα" που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν. Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ'άλλα...Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή-κουτσή, και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή. Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρεις αδερφές;

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Βαγγέλης Ζάχος
Φωτισμοί: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης
Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Σύνθια Μπάτση, Ελευθερία Μπενοβία.

Έξτρα παραστάσεις:

Τετάρτη 18/12 20.00
Κυριακή 22/12 20.00
Τετάρτη 25/12. 18.00 & 21.15
Πέμπτη 26/12 18.00 & 21.15
Τετάρτη 01/01 21.15
Κυριακή 05/01 20.00

Θέατρο Λαμπέτη

Πέμπτη 21:15
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:00
Σάββατο 21:15

Εισιτήρια

Πέμπτη - Παρασκευή - Κυριακή: Πλατεία: 20€, Εξώστης: 17€

Μειωμένες τιμές (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ): Πλατεία: 17€, Εξώστης: 14€

Σάββατο: Πλατεία: 22€, Εξώστης: 17€

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share