Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Ο Γιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του BlackDuck

6 Νοεμβρίου 2019 15:46
Ο Γιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του BlackDuck

Ο Γιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του BlackDuck με μία προσωπική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ανθρώπινη παρουσία». Από την Τρίτη 19 έως και τις 30 Νοεμβρίου ο Καλύμνιος φωτογράφος εκθέτει μια σειρά φωτογραφιών από ταξίδια και εμπειρίες, ανθρώπους και τοπία.

Εγκαίνια έκθεσης - Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ώρα 19.00 Live με την Καίτη Κουλλιά - Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ώρα 14.00

undefined

«Φωτογραφία ... φωτός, γραφή. Ίσως το φως από μόνο του να δικαιολογεί την πολυετή ενασχόλησή μου με την φωτογραφία. Είτε πρόκειται για την μαγνητική έλξη μιας ομορφιάς που προσφέρεται να απαθανατιστεί, είτε πρόκειται για μια διαδικασία γόνιμου πειραματισμού - προβληματισμού, η φωτογραφία αποτέλεσε και αποτελεί για μένα μια σταθερή πηγή χαράς, που παρ´ όλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες δεν με απογοήτευσε ποτέ. Και φτάνει η στιγμή που το αποτέλεσμα ξεπερνάει τον προσωπικό μου πήχυ αισθητικής, που συγκινεί τους φίλους και οργανώνεται με την συνδρομή και βοήθειά τους σε έκθεση φωτογραφίας. «Ανθρώπινη παρουσία» ο τίτλος της, γιατί ο άνθρωπος ως φυσική παρουσία ή ως ανθρώπινο αποτύπωμα στη φύση, προσδίδει μια εξέχουσα γοητεία και περιεχόμενο. Ακολουθεί η κατάδυση στο αρχειακό πέλαγος και η τελική συγκομιδή του φωτογραφικού υλικού.

Και φυσικά ... ευγνωμοσύνη !! Βαθιά ευγνωμοσύνη για το φώς, για το μέσον, για τη γενναιόδωρη χορηγία της ζωής σε ταξίδια και δυνατότητες προς το πρόσωπό μου, για τους τυχαίους-άγνωστους πρωταγωνιστές των εικόνων μου, για την υπέροχη φύση, για τους πολύτιμους φίλους, τους διοργανωτές και για όλους εσάς που καταδεχτήκατε να κοινωνήσετε την ενασχόληση - εμπλοκή μου με το φως».

Γιάννης Κουλλιάς

undefined

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 14.00 η γνωστή ερμηνεύτρια Καίτη Κουλλιά στα πλαίσια της έκθεσης του αδερφού της θα πει τραγούδια της Καλύμνου και θα έχουμε τη χαρά να δοκιμάσουμε κάποια Καλύμνικα εδέσματα.


Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ώρα 19.00
Διάρκεια έκθεσης: 19 – 30 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 13.00 – 21.00 καθημερινά

Επικοινωνία: Δήμητρα Αποστόλου / 210 3234760/ [email protected]

Χορηγός: Versus Travel
undefined

BlackDuckGallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα, 210 3234760, www.blackduck.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share