Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα σεζόν στο Cargo: Opening party στις 25/10!

19 Οκτωβρίου 2019 15:55
Νέα σεζόν στο Cargo: Opening party στις 25/10!

Είστε έτοιμοι για το Opening party του Cargo;

Νέα σεζόν ξεκινάει στο Cargo, με ένα πάρτι που έρχεται να "ταράξει" την Νέα Ερυθραία!

Συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου το μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει να περάσετε μια τέλεια βραδιά! Στη μουσική ο Γιώργος Χρονάκης!

Λίγα λόγια για το Cargo!

Με 11 χρόνια λειτουργίας, το Cargo στη Νέα Ερυθραία δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Η ποιότητα, η θετική ενέργεια και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα είναι τα δυνατά χαρτιά του, τα οποία το έχουν αναδείξει ως ένα από τα πλέον δημοφιλή meeting points των βορείων προαστίων µε all day φιλοσοφία, και μια «αύρα» που µας ταξιδεύει απευθείας στο Λονδίνο!

Ο lounge χώρος µε τους δερμάτινους καναπέδες και το πέτρινο τζάκι δημιουργούν μια homey, cozy ατμόσφαιρα τον χειμώνα, ενώ η υπέροχη αυλή του είναι μια «όαση» δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες!

Οι θαμώνες του Cargo, στα βόρεια προάστια, κάνουν από νωρίς ένα διάλειμμα για ποιοτικό καφέ αλλά και ροφήματα, μαζί µε νόστιμες επιλογές από το ανανεωμένο μενού του για πρωινό ή brunch, αργότερα για ένα ελαφρύ lunch από την easygoing κάρτα µε highlight τα ολόφρεσκα burgers, το νέο club sandwich και τα λαχταριστά pancakes που κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ όσο βραδιάζει επιστρέφουμε για ένα δροσιστικό cocktail, υπό τους ήχους jazz, soul και mainstream μουσικής.

Highlight: Η ψαγμένη µπάρα του και τα signature cocktails.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share