Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φεστιβάλ γεύσεων στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

17 Οκτωβρίου 2019 18:00
Φεστιβάλ γεύσεων στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ένα φεστιβάλ γεύσεων με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών θα μας περιμένουν τρία κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη, για να μας μυήσουν στον κόσμο της κουζίνας, μέσα από διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής. Επιπλέον, ο φημισμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, θα υπογράφει το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου.

Το σκηνικό των γεύσεων θα συμπληρώνουν οι street food καντίνες που θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο στο Markopoulo Park, για να γευτούμε τις σπεσιαλιτέ τους.

Μπαλονοχώρα και Ινδιάνικο Χωριό για τους μικρούς φίλους

Η ημέρα θα είναι «χορταστική» και σε δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Στο Markopoulo Park θα περιμένουν τα παιδιά μια Μπαλονοχώρα, διάφορα φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνα, καθώς και αξιαγάπητα πόνυ για βόλτες και μαθήματα ιππασίας. Μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα Ινδιάνικο Χωριό και να συμμετάσχουμε σε διασκεδαστικές δράσεις.

Οι κορυφαίοι chef της ελληνικής γαστρονομίας που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών είναι:

Ελένη Ψυχούλη

Βασίλης Καλλίδης

Διονύσης Αλέρτας

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν μεταφορά από και προς «Κορωπί»

Η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, είναι εύκολη, καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό «Κορωπί» κάθε μισή ώρα από τις 12:00 μέχρι και τις 16:30 και επιστροφή από τις 12:30 μέχρι και τις 17:30.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζει τους σκοπούς του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Markopoulo Park | Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7

Info

Markopoulo Park | Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share