Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι καλύτερες προτάσεις για Καλοκαίρι στην Αθήνα!

1 Αυγούστου 2019 13:35
Οι καλύτερες προτάσεις για Καλοκαίρι στην Αθήνα!

Luigi Sky Bar Restaurant

Tο Luigi Sky Bar Restaurant βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Aθήνας, στη γραφική Πλάκα και αποτελεί έναν all day χώρο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από ένα γευστικό πρωινό, ενώ μπορείτε να το επισκεφτείτε και βράδυ για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό σε χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

INFO

Μνησικλέους 22, Πλάκα 105 56, Αθήνα

Τηλ. 210 3235318

[email protected]

www.luigiathens.com

Facebook: https://www.facebook.com/luigiathens/

Instagram: https://www.instagram.com/luigi_athens/

Athens Luxury Suites

Το Athens Luxury Suites είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, χτισμένο σε αρχαίο στιλ style. Στο χώρο έχει καθαριστήριο, υπηρεσία δωματίου και βοήθεια σχετικά με ξεναγήσεις / εύρεση εισιτηρίων καθώς και υποαλλεργικά δωμάτια, αποθήκευση αποσκευών και ανελκυστήρα.

Το κατάλυμα είναι περίπου 200 μέτρα μακριά από Μοναστηράκι. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας που είναι 1 χλμ μακριά.

Για παιδιά προσφέρουν κούνιες, πάρκα και παιδικό μπουφέ.

INFO

Αβραμιώτου 12, Μοναστηράκι 105 51, Αθήνα

Τηλ. 21 0331 4778

[email protected]

Holy Spirit

To Holy Spirit είναι το αγαπημένο σημείο συνάντησης στα νότια.. και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό!

Εδώ θα τους βρεις όλους να γελάνε, να μιλάνε και να γνωρίζονται πίνοντας το ποτό τους ή κάποιο από τα φημισμένα signature cocktails του Holy!

Μέσα χορεύεις, κάνεις socializing, χαζεύεις τον όμορφο χώρο, ζεις μια μοναδική βραδιά... Ο dj παίζει καθημερινά happy μουσικές ενώ όταν ο καιρός κρυώσει (από τον Οκτώβριο και μετά) όλοι περιμένουν τα εκπληκτικά lives ή κάποιο από τα υπέροχα θεματικά πάρτι τους!

Info

Λαοδικης 41, Γλυφάδα 166 74

Τηλ 21 0898 2650
www.holyspirit.gr

Facebook: https://www.facebook.com/HolySpiritCocktailBar

L’ Atelier

Ένας θησαυρός στο κέντρο της Αθήνας με ξεχωριστές, υπέροχες και προσεγμένες γεύσεις σε έναν πολύ όμορφο χώρο..

INFO

Αβραμιώτου 12, Μοναστηράκι 105 51, Αθήνα

Τηλ. 21 0331 4778


@latelierbarathens

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Στο μπαλκόνι στις Κυκλάδες, στον Βύρωνα, απολαμβάνεις το φαγητό ή το ποτό σου με θέα όλη την Αθήνα και νομίζεις πως είσαι σε ένα νησί... Απλά υπέροχο!

Στον άνετο και μοντέρνο εσωτερικό χώρο, το ξύλο, η πέτρα και το λευκό των Κυκλάδων συνδυάζονται αρμονικά και ανεπιτήδευτα με την τεράστια γυάλινη επιφάνεια που προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη.

Tο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στην περιοχή του Καρέα στον Βύρωνα, σας υποδέχεται όλο τον χρόνο σε έναν κομψό χώρο με μαγευτική θέα από τον Λυκαβηττό έως τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού και σας προτείνει πιάτα με ψάρι ή κρέας με έμπνευση από όλη την Ελλάδα, βασισμένα σε προσεκτικά διαλεγμένα υλικά με έμφαση στην ποιότητα και την προέλευσή τους. Απολαμβάνετε την Αθήνα από ψηλά σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο

μόλις 10’ από το κέντρο της Αθήνας.


INFO
Παύλου Μελά 13, Καρέας, Βύρωνας,
Τηλ. 210 7640240
[email protected]


 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share