Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Unite with Tomorrowland: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου!

Τι ώρα θα βγει ο Armin Van Buuren;

24 Ιουλίου 2019 13:12
Unite with Tomorrowland: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου!

Tο UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα! Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας θα ζήσουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο!

Headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του.
Mαζί του ο σπουδαίος Nicky Romero! Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από "παιδί-θαύμα" της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Thierry Laurion:

On stage in Athens

17.00 Junior Pappa
17.40 Playmen
18.20 CJ Jeff
19.10 W&W
20.15 Armin van Buuren

Ζωντανή δορυφορική σύνδεση
με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland

21.50 Vini Vici
22.50 David Guetta
23.50 Dimitri Vegas & Like Mike

On stage in Athens

01:00 Nicky Romero
02:30 Mad M.A.C.


Στην Αθήνα θα βρεθούν και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C.! Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό!

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες του!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.tomorrowland.com & www.viva.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (εξωτερικός χώρος), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιραίων 8-10.

Επιστρέφουν στην Αθήνα οι Nebula!

Οι Nebula, το σκληρό ψυχεδελικό συγκρότημα επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ αλλά και ένα εκρηκτικό live στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Temple. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Super Soul που μετά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία βρίσκονται και πάλι στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια, και η εξαμελής κολλεκτίβα των Kooba Tercu με την νέα δισκογραφική τους δουλειά, “Kharrüb”.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ και την επανένωσή τους το 2017, οι Nebula έρχονται να ταράξουν την σκηνή του σκληρού ψυχεδελικού ήχου με το “Holy Shit” και να θέσουν και πάλι τους εαυτούς τους ζωντανά επί σκηνής, κάτι για το οποίο έχουν ξεχωρίσει όσο λίγοι όλα τα χρόνια της θητείας τους.

Όταν ακούσετε το Holy Shit, είναι σίγουρο πως θα φωνάξετε τον τίτλο δυνατά!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Temple, Ιάκχου 17 - Γκάζι

Προπώληση : 20€

Ταμείο: 23€

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Βασίλης Σκουλάς στο Ηρώδειο!

Ο Apparat έρχεται στην Αθήνα!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share