Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας live την Τρίτη 23 Ιουλίου

Στο Άλσος Βεΐκου....

22 Ιουλίου 2019 14:34
Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας live την Τρίτη 23 Ιουλίου

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.

Έρχονται στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ του Άλσους Βεΐκου να «μπλέξουν» τραγούδια και διαθέσεις, από το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα Φιλιά» ως το «Κάθε Φορά» και το «Εφάπαξ» και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια, για να παρασύρουν το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους.

Ο Eric Burdon των Animals έρχεται στο Ηρώδειο!

Απ’ το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα φιλιά» ως το «Κάθε φορά» και το «Εφάπαξ», από το «Μένω εκτός» ως την «Αλεξάνδρεια» και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα «Θέλω κοντά σου να μείνω», «Πρώτη φορά», «Μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου» και τα «Μαύρα μάτια σου» ως το «Κόκκινο φουστάνι» και τη «Χάντρα θαλασσιά», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.


Μαζί τους μια οκταμελής μπάντα μουσικών:
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο),
Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο),
Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο),
Κώστας Μιχαλός (κιθάρες),
Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο),
Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι).

Οι φωτισμοί είναι της Μαρίας Βενετάκη και ο σχεδιασμός ήχου του Χάρη Κρεμμύδα και του Στρατή Καραδημητράκη, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν από κοινού η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 «Παρέα με τ’ αστέρια».

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος Ελεύθερη

Άλσος Βεΐκου

Διεύθυνση: Γαλάτσι 111 47

Περιοχή: Αθήνα

Τηλ: 21 0291 9111

Επιστρέφουν στην Αθήνα οι Nebula!

Οι Nebula, το σκληρό ψυχεδελικό συγκρότημα επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ αλλά και ένα εκρηκτικό live στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Temple. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Super Soul που μετά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία βρίσκονται και πάλι στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια, και η εξαμελής κολλεκτίβα των Kooba Tercu με την νέα δισκογραφική τους δουλειά, “Kharrüb”.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ και την επανένωσή τους το 2017, οι Nebula έρχονται να ταράξουν την σκηνή του σκληρού ψυχεδελικού ήχου με το “Holy Shit” και να θέσουν και πάλι τους εαυτούς τους ζωντανά επί σκηνής, κάτι για το οποίο έχουν ξεχωρίσει όσο λίγοι όλα τα χρόνια της θητείας τους.

Όταν ακούσετε το Holy Shit, είναι σίγουρο πως θα φωνάξετε τον τίτλο δυνατά!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Temple, Ιάκχου 17 - Γκάζι

Προπώληση : 20€

Ταμείο: 23€

Και 3η μέρα οι Florence & The Machine στην Αθήνα!

Την 3η της συναυλία επί Αθηναικού εδάφους τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν οι Florence & The Machineμετά τα 2 sold out στο Ηρώδειο και την αυξημένη ζήτηση του κόσμου!

Θα εμφανιστούν αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, στις 21 Σεπτεμβρίου. Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου έχει χωρητικότητα 6.200 θέσεων, εκ των οποίων οι 5.141 είναι μόνιμες στο άνω τμήμα. Οι υπόλοιπες ανήκουν σε πτυσσόμενες κερκίδες στο κάτω τμήμα.

Μετά την Ολυμπιάδα, το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, αποτέλεσε έδρα της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, προτού αυτή μετακομίσει στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο το 2006. Ο χώρος της εγκατάστασης στη συνέχεια παραχωρήθηκε στις ιδιωτικές εταιρείες Ακροπόλ Χαραγιώνης και Sonae Sierra SGPS S.A, και χρησιμοποιήθηκε ως εμπορικό κέντρο.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 9 το πρωί ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις τιμές και τις θέσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

10 φωτογραφίες από την επική συναυλία των Cure! (Photos)

Διάβαστε περισσότερα στο AthensGuide στο Athensmagazine.gr.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share