Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Και 3η μέρα οι Florence & The Machine στην Αθήνα!

Όχι στο Ηρώδειο!

18 Ιουλίου 2019 15:29
Και 3η μέρα οι Florence & The Machine στην Αθήνα!

Την 3η της συναυλία επί Αθηναικού εδάφους τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν οι Florence & The Machine μετά τα 2 sold out στο Ηρώδειο και την αυξημένη ζήτηση του κόσμου!

Θα εμφανιστούν αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, στις 21 Σεπτεμβρίου. Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου έχει χωρητικότητα 6.200 θέσεων, εκ των οποίων οι 5.141 είναι μόνιμες στο άνω τμήμα. Οι υπόλοιπες ανήκουν σε πτυσσόμενες κερκίδες στο κάτω τμήμα.

Μετά την Ολυμπιάδα, το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, αποτέλεσε έδρα της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, προτού αυτή μετακομίσει στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο το 2006. Ο χώρος της εγκατάστασης στη συνέχεια παραχωρήθηκε στις ιδιωτικές εταιρείες Ακροπόλ Χαραγιώνης και Sonae Sierra SGPS S.A, και χρησιμοποιήθηκε ως εμπορικό κέντρο.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 9 το πρωί ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις τιμές και τις θέσεις.

Ο Eric Burdon των Animals έρχεται στο Ηρώδειο!

Ο θρύλος του ροκ, η ψυχή των Animals, το είδωλο των '60s, η κινητήριος δύναμη της περίφημης British Invasion, ο πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες του rock 'n' roll, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Ο Eric Burdon θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο ξεκίνησε την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11:00 (10:00 CET) από το δίκτυο ticketmaster.gr, τον Ιανό, τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 75 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

ΑΝΩ Διάζωμα
(Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση)
Early bird: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα στην τιμή των 30 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

ΚΑΤΩ Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο [email protected]

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00)

Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά

Καταστήματα ΟΠΑΠ https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη.

Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share