Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Eric Burdon των Animals έρχεται στο Ηρώδειο!

Τον Σεπτέμβριο!

17 Ιουλίου 2019 13:04
Ο Eric Burdon των Animals έρχεται στο Ηρώδειο!

Ο θρύλος του ροκ, η ψυχή των Animals, το είδωλο των '60s, η κινητήριος δύναμη της περίφημης British Invasion, ο πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες του rock 'n' roll, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Ο Eric Burdon θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο ξεκίνησε την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11:00 (10:00 CET) από το δίκτυο ticketmaster.gr, τον Ιανό, τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 75 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

ΑΝΩ Διάζωμα
(Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση)
Early bird: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα στην τιμή των 30 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

ΚΑΤΩ Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο [email protected]

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00)

Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά

Καταστήματα ΟΠΑΠ https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη.

Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

Δείτε το πρόγραμμα για την συναυλία των Cure στο Ejekt Festival!

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ανοίξει τις πύλες του το EJEKT FESTIVAL 2019, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού και την πολυαναμενόμενη συναυλία των θρυλικών Cure!

Το EJEKT γιορτάζει τα 15 του χρόνια με headliners τους αγαπημένους “The Cure”, τον Michael Kiwanuka, τους θρυλικούς “The Ride”, την πιο «cool μπάντα εκεί έξω αυτή τη στιγμή» "Khruangbin" και τους ανερχόμενους “The Steams”.

Η προσέλευση ξεκινά στις 16:00 και το πρόγραμμα των εμφανίσεων έχει ως εξής:

17.15 – 17.45 The Steams
18.00 – 19.00 Khruangbin
19.15 – 20.15 Ride
20.35 – 21.45 Michael Kiwanuka
22.20 The Cure

Εάν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμη τα εισιτήριά σας, η προπώληση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 13:00 της 17ης Ιουλίου στην τιμή των 55 ευρώ (αρένα), ενώ στη συνέχεια το εισιτήριο στο ταμείο θα κοστίζει 60 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. Σημειώνεται ότι οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Χρηστικές πληροφορίες

-Για τη διευκόλυνση του κοινού, προτείνεται τα εισιτήρια να είναι τυπωμένα. Σε κάθε περίπτωση, οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.
-Στην είσοδο της Πλατείας Νερού, υπάρχουν ξεχωριστές είσοδοι για την Αρένα και για τα VIP. Παρακαλούνται οι θεατές να κατευθύνονται στην είσοδο που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
-Για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα γίνεται έλεγχος των σακιδίων στην είσοδο. Απαγορεύεται η είσοδος στο συναυλιακό χώρο με αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και φαγητά. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κυλικεία.
-Υπάρχει parking στο χώρο του Tae Kwon Do. Προτείνεται στους κατόχους εισιτηρίων να προσέλθουν νωρίς στο συναυλιακό χώρο, για την πιο άνετη είσοδό τους.
Απαγορεύονται οι επαγγελματικές κάμερες στο χώρο του φεστιβάλ.
Πρόσβαση με Μέσα Μεταφοράς
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”).

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”.

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”).

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”).

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share