Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απόψε στην Τεχνόπολη η Ματούλα Ζαμάνη!

Θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά!

16 Ιουλίου 2019 17:11
Απόψε στην Τεχνόπολη η Ματούλα Ζαμάνη!

Χειμαρρώδης και με μια ιδιαίτερη ειλικρίνεια που κάνει τις συναυλίες της να ξεχωρίζουν, η Ματούλα Ζαμάνη, την επόμενη μέρα, 16 Ιουλίου, παίρνει τη θέση της στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης από τις 21:00, για να παρουσιάσει την καινούργια της δουλειά με τίτλο «Nuka», μαζί με άλλα, γνωστά κομμάτια της.

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ - Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρα: 21:00

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Απόψε στην Αθήνα ο νέος σταρ της soul, Curtis Harding!

Ο Curtis Harding, η νέα δύναμη της soul μουσικής που έχει εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια συναυλία στο Roof Stage του Gazarte, την Τρίτη 16 Ιουλίου, τραγουδώντας επιτυχίες όπως το «Next Time», «Keep On Shinning», «Need Your Love» και «Ghost Of You».

Πριν ξεκινήσει τη καριέρα του, αναζητούσε τη soul στη πανκ σκηνή της Ατλάντα, σε hip hop shows αλλά και στους δίσκους του Bob Dylan. Έχει τραγουδήσει με τον θρυλικό CeeLo Green των Gnarls Barkley και τον Cole Alexander των Black Lips, το 2014 κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο ντεμπούτο άλμπουμ του «Soul Power», ενώ, τρία χρόνια αργότερα, θριάμβευσε με τον δεύτερο δίσκο του «Face Your Fear», σε παραγωγή του Danger Mouse.

GAZARTE - Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα: 21:30

Εισιτήριο: 16-19 ευρώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share