Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σήμερα στην Αθήνα ο κορυφαίος stand up κωμικός Louis C.K!

Στο Piraeus Academy!

13 Ιουλίου 2019 14:30
Σήμερα στην Αθήνα ο κορυφαίος stand up κωμικός Louis C.K!

Ο Louis Székely, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Louis C.K., είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και συντάκτης, έρχεται στην Αθήνα για περιορισμένες εμφανίσεις.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων έξι βραβεία Emmy. Ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σε διάφορα σόου τη δεκαετία του 1990 και αργότερα κείμενα στους David Letterman, Conan O'Brien και Chris Rock.

Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους αλλά και δύο μεγάλου μήκους, τα «Tomorrow Night» και «Pootie Tang», πριν τελικά πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Lucky Louie» του HBO, συμμετοχή που του χάρισε πολύ καλές κριτικές. Επίσης έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως τα «Liar Liar», «Trumbo» και «Blue Jasmine».

Ο διάσημος κωμικός έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο διαμάχης με τις δηλώσεις του, ενώ πρόσφατα απασχόλησε αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης μετά την παραδοχή του πως οι καταγγελίες που έκαναν ορισμένες γυναίκες πως αυνανίστηκε μπροστά τους σε συναντήσεις τους σε ξενοδοχείο ήταν αληθινές.

PIRAEUS 117 Πειραιώς 117

Σάββατο: 7:30, Κυριακή: 19:30 & 22:00

Σήμερα στην Αθήνα οι Slayer!

Ένα νέο φεστιβάλ, το AthensRocks φέρνει τους Slayer στην Αθήνα για τελευταία φορά το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας παγκόσμιας περιοδείας τους.

Από την ιστορική, τελευταία εμφάνιση των Slayer στην Ελλάδα δεν θα απουσιάζει το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, οι Rotting Christ, μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου ''The Heretics''.

Μαζί τους οι Leprous και οι Suicidal Angels!

Στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ

Εισιτήριο: 42-95 ευρώ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Apparat έρχεται στην Αθήνα!

Και ο Nicky Romero στο Unite With Tomorrowland!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share