Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σήμερα στην Αθήνα οι Slayer!

Οι "θεοί" της thrash metal!

13 Ιουλίου 2019 13:33
Σήμερα στην Αθήνα οι Slayer!

Ένα νέο φεστιβάλ, το AthensRocks φέρνει τους Slayer στην Αθήνα για τελευταία φορά το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας παγκόσμιας περιοδείας τους.

Από την ιστορική, τελευταία εμφάνιση των Slayer στην Ελλάδα δεν θα απουσιάζει το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, οι Rotting Christ, μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου ''The Heretics''.

Μαζί τους οι Leprous και οι Suicidal Angels!

Στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ

Εισιτήριο: 42-95 ευρώ

Αλλαγή χώρου για την συναυλία των Slayer!

Το πρώτο AthensRocks φέρνει τους Slayer για μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα, με τους θρύλους του thrash metal να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το ελληνικό κοινό με ένα εντυπωσιακό show, όπως και στις δεκάδες στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την High Priority Promotions «θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”».

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι surf διασκευές black metal τραγουδιών είναι αυτό που λείπει από την playlist σου!

Ο Apparat έρχεται στην Αθήνα!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share