Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήρθε η μέρα - απόψε το Primer Music Festival!

Στην Πλατεία Νερού!

10 Ιουλίου 2019 10:43
Ήρθε η μέρα - απόψε το Primer Music Festival!

O mega-star της λάτιν ποπ J. Balvin θα είναι ένας από τους μεγάλους headliners του Primer Music Festival 2019 και θα μας ξεσηκώσει απόψε το βράδυ στην Πλατεία Νερού σε μία φοβερή συναυλία.

Μαζί του και ο DJ Snake!

Το line up συμπληρώνουν Salvatore Ganacci, Will Sparks και Dubvision, σε ένα από τα πιο μεγάλα dance φεστιβάλ της Ελλάδας! Μην το χάσετε!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ Φάληρο

Εισιτήριο: 30-75 ευρώ

Και ο Nicky Romero στο Unite With Tomorrowland!

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα για το Unite With Tomorrowland, μαζί με τον μεγάλο Armin van Buuren, τους W&W, τους Mad M.A.C. και τους CJ Jeff, Playmen, Junior Pappa, ενώ σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta και Vini Vici!

Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από "παιδί-θαύμα" της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιά άλμπουμ σαρώνουν στις πωλήσεις το 2019;

Οι Just Mustard είναι το νέο hot όνομα στην βρετανική μουσική!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share