Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Και ο Nicky Romero στο Unite With Tomorrowland!

Μαζί με Armin Van Buuren κι άλλους!

8 Ιουλίου 2019 11:29
Και ο Nicky Romero στο Unite With Tomorrowland!

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα για το Unite With Tomorrowland, μαζί με τον μεγάλο Armin van Buuren, τους W&W, τους Mad M.A.C. και τους CJ Jeff, Playmen, Junior Pappa, ενώ σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta και Vini Vici!

Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από "παιδί-θαύμα" της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία.

Sold out σε μία ώρα η Florence + Τhe Machine - Ανακοινώθηκε 2η ημερομηνία!

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Florence + The Machine στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο έγινε sold out μέσα σε μόλις μία ώρα, με μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να αντιδράει με το σύστημα πώλησης.

Ωστόσο όπως γνωστοποιήθηκε λίγο αργότερα, η Florence θα εμφανιστεί για άλλο ένα βράδυ στους πρόποδες της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου, 3 μέρες μετά.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έρχεται στην Αθήνα ο Goran Bregovic!

Σοκ: Πασίγνωστος DJ συνελήφθη στο αεροδρόμιο!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share