Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Beluga: Έντονη Art- Deco διάθεση με πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσόγειο την Ευρώπη και την Ασία!

3 Ιουλίου 2019 11:20
Beluga: Έντονη Art- Deco διάθεση με πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσόγειο την Ευρώπη και την Ασία!

Σημείο συνάντησης του εκλεκτικού κοινού της πόλης, το Beluga μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται για την ιδιαίτερη διακόσμησή του, την υψηλή ποιότητα των παροχών του αλλά και την εμβληματική τοποθεσία του στην θρυλική περιοχή της Τρούμπας.

Οι ξεχωριστές γωνίες του χώρου, η έντονη art- deco διάθεση και τα vintage & θεατρικά στοιχεία συνθέτουν ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό, το οποίο έχει επιμεληθεί έως και την τελευταία λεπτομέρεια ο interior designer Νίκος Σκοπελίτης.

Σε αυτό το «αριστοκρατικό» περιβάλλον απολαμβάνουμε καθημερινά από νωρίς εκλεκτό καφέ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κουζίνα, τόσο με τις λαχταριστές προτάσεις του brunch menu (10:00 – 17:00), όσο και του ανανεωμένου lunch & dinner menu, που προτείνει ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσόγειο, την Ευρώπη και την Ασία!

Εξίσου δυνατό είναι και το κομμάτι του bar, με μια ευφάνταστη signature cocktail list αλλά και μια υποδειγματική κάβα, από όπου δεν λείπουν τα premium spirits. Jazz, latin και swing‬ ήχοι συνοδεύουν ιδανικά την εμπειρία! Καθημερινά 09:00-03:00, Σάβ./Κυρ. 09:00 - όσο πάει.
(11:00 - 00:00 η κουζίνα)

Highlights: Τα lives κάθε Πέμπτη με -κυρίως- swing και jazz ήχους, αλλά και τα δημοφιλή Κυριακάτικα parties με ελληνική μουσική από τις 19:00.

To Know:

Eδώ στεγαζόταν το σινεμά αισθησιακών ταινιών «Φως».
Kάτω από το γυάλινο πάτωμα, θαυμάζουμε αρχαία ευρήματα του 435 π.Χ. τα οποία διηγούνται μια ιστορία 2.500 χρόνων!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share