Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Silar: Πιάτα που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής με υλικά από όλες τις γωνιές της χώρας!

3 Ιουλίου 2019 10:57
Silar: Πιάτα που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής με υλικά από όλες τις γωνιές της χώρας!

Τα πιάτα θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής που ταλαντούχοι και νέοι σεφ επιμελούνται για μια γευστική οπτασία και εμπειρία που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη.

To φαγητό, μετατρέπεται σε υψηλή dining couture και το εστιατόριο στη Γλυφάδα στην πολυσύχναστη πλατεία Εσπερίδων, αναβαθμίζει την γαστρονομική τέχνη σε κάθε πιάτο.

Άριστος τεχνίτης ο executive σεφ Άγγελος Μπακόπουλος, βγάζει από το πάγκο της κουζίνας τους έργα τέχνης όπως carpaccio από κορωνάτο φαγκρί, γλυκοπατάτα, sorbet ψητής πιπεριάς και ζωμό από πιπεριές rocot ή επιδόρπιο από καραμελωμένη σοκολάτα, sorbet μπανάνα -γλυκάνισο και μάνγκο. Ο σεφ και η ομάδα του, ταιριάζει το comfort food με το fine dining με ευφυείς συνδυασμούς υλικών.

Η φιλοσοφία του μενού είναι η μεταμοντέρνα Ελληνική κουζίνα, με fusion εκδοχές και υλικά από όλες τις γωνιές της χώρας. Σε έναν μίνιμαλ αισθητικής χώρο με ανοιχτές τζαμαρίες, το δείπνο μετατρέπεται σε αριστοκρατική εμπειρία, σε ένα εστιατόριο που αποτελεί νέο γαστρονομικό talk of the town. Δευτ.-Σαβ. 19:00-01:00, Κυρ. 12:30-17:30

Αρτέμιδος 3, Γλυφάδα, Τ. 210 8982831, 210 0103573, https://silarrestaurant.com | 3 Artemidos str, Glyfada

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share