Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Divan: Ένα εστιατόριο που μοιάζει να ξεπήδησε από τα παραμύθια με αυθεντική ανατολική κουζίνα!

2 Ιουλίου 2019 10:57
Divan: Ένα εστιατόριο που μοιάζει να ξεπήδησε από τα παραμύθια με αυθεντική ανατολική κουζίνα!

Η Γλυφάδα φόρεσε ανατολίτικα στολίδια και εξέπληξε ευχάριστα ντόπιους και επισκέπτες με μια γευστική άφιξη που ήρθε για να μείνει.

Το Divan στην κοσμοπολίτικη καρδιά των νοτίων προαστίων, άνοιξε και καλωσόρισε τους καλεσμένους του πριν από περίπου ένα χρόνο, με γεύσεις από τη μοναδική, αυθεντική ανατολίτικη κουζίνα προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία πρώτης κατηγορίας.

Το Divan μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μοναδικότητα των υπηρεσιών που το διαφοροποιούν και το έχουν μετατρέψει σε χρόνο μηδέν, σε στέκι. Η αίσθηση του μαγαζιού γοητεύει καθώς οι κουλτούρες της ανατολής παντρεύονται αρμονικά και διαχέονται στο λιτό και μοντέρνο χώρο ενώ η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το φαγητό, τα signature cocktails και τον ναργιλέ κάνουν την εμπειρία ανεπανάληπτη.

Ο ναργιλές εξάλλου αποτελεί σήμα κατατεθέν, για την ακρίβεια είναι μια απίστευτη εμπειρία που δύσκολα συναντάται αλλού. Οι εξωτικές γεύσεις καπνού από τη Γερμανία και τα απίστευτα αρώματα μπορούν να συνδυαστούν με cocktails, σαμπάνια, φρέσκα φρούτα ακόμα και με το φαγητό.


Kαθημερινές 16:00 - 02:00 και Σαβ/κο 12:00 - 02:00!

Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα, Τ. 215 5505313, www.divanathens.gr | 9 Zisimoulou str, Glyfada

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share