Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Delliniko: Tα πιο νόστιμα ελληνικά φαγητά και παραδοσιακούς μεζέδες!

26 Ιουνίου 2019 14:09
Delliniko: Tα πιο νόστιμα ελληνικά φαγητά και παραδοσιακούς μεζέδες!

Tο Delliniko, που βρίσκεται στη Λ. Ποσειδώνος 32, μπροστά στο Φλοίσβο, είναι ένας πολυχώρος, (εκθετήριο ελληνικών delicatessen, καφέ και brunch, εστιατόριο με τα πιο νόστιμα ελληνικά φαγητά και παραδοσιακούς μεζέδες, μπαρ και μουσική), εναρμονισμένος με την ατμόσφαιρα και τη θέα του Σαρωνικού και της Αίγινας, όπου τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα (τυριά, ζυμαρικά, λάδια, μέλια, αλλαντικά, βότανα κ.α.) είναι προσιτά και μπορείτε να τα απολαύσετε στις καλύτερες ελληνικές συνταγές τους.

undefined
Με πίστη στη διατήρηση της παράδοσης μας και στόχο την ανάδειξή της σας μαγειρεύουμε πιάτα της παραδοσιακής αλλά και της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με τα καλύτερα προϊόντα από κάθε γνωστή και άγνωστη γωνιά της χώρας.

undefined

Τα πιάτα ημέρας είναι οι μαγειρικές μας εκπλήξεις.
Τα κρασιά, μπύρες, τσίπουρα και άλλα ποτά που συνοδεύουν τους μεζέδες και τα φαγητά μας σερβίρονται στο μπαρ μας και παράγονται όλα από ελληνικές καταξιωμένες ποτοποιίες.

undefined

Tips:
Μη χάσετε τις παρουσιάσεις των ελληνικών
παραδοσιακών προϊόντων από τους παραγωγούς τους
Από το ειδικό deli-spot του εστιατορίου, μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που δοκιμάσατε με το φαγητό σας στο μενού.

undefined

Την ονομασία μας δημιουργήσαμε με τη σύνθεση των λέξεων “ελληνικό” και “deli”, (που έχει τη ρίζα της στην ελληνική δέλεαρ), για να εκφράζει τον σκοπό μας να αναδείξουμε, να προάγουμε και να προσφέρουμε σ’ όσους γνωρίζουν, νοσταλγούν και σ’ όσους θέλουν να γευθούν αλλά και για να μάθουν τις εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις των παραδοσιακών φαγώσιμων προϊόντων της χώρας μας και των συνταγών τους καθώς και τα φημισμένα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα, που παρουσιάζουμε καθημερινά στο εκθετήριο – εστιατόριο μας, απ’ όπου, σε μια ευχάριστη ελληνική ατμόσφαιρα, θα απολαύσετε και την μοναδική θέα και αύρα του Σαρωνικού και του φλοίσβου του, στο Π. Φάληρο, (Λ. Ποσειδώνος 32, τηλ 2109843315).

undefined

undefined

undefined

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share